PokerStars SCOOP kampanjen nærmer seg raskt!

PokerStars SCOOP kampanjen nærmer seg raskt! 0001

Om noen få dager vil PokerStars kjøre to eksklusive PokerNews satellitter til en samlet verdi på $15 000, hvor våre lesere kan vinne SCOOP Main Event billetter!

2013 PokerStars Spring Championship Of Online Poker (SCOOP) er godt i gang med å bli den største og beste SCOOP festival til dags dato, med over $40 000 000 i garanterte premiepenger! Av disse vil $3 000 000 være i premier ved SCOOP Low and Medium Main Events, og du kan spille i disse begge helt gratis. PokerNews gir bort 82 gratis billetter til SCOOP Main Event—75 x SCOOP Low Main Event billetter og 7 x SCOOP Medium Main Event billetter .

PokerNews SCOOP Main Event Low Satellitt

Spillere som registrerer seg hos PokerStars viaPokerNews, bruker våre linker og markedsføringskoder og deretter gjør sitt første innskudd, vil automatisk delta i SCOOP Main Event Low satellitten hvor 75 spillere vinner et sete til SCOOP Main Event Low!

Nåværende spillere må genere inn 25 VPP i perioden 1-21. mai, 2013 for å delta i PokerNews SCOOP Main Event medium satellitten.

  • Navn: PokerNews SCOOP Main Event Low Satellitt
  • Dato: 24. mai, 2013
  • Klokken: 19:30 WET
  • Premier: 75 x $109 seter til SCOOP Main Event Low (TID#2013050431)

PokerNews SCOOP Main Event Medium Satellite

Denne eksklusive PokerNews- kampanjen vil gi deg muligheten til å vinne nok penger som vil endre ditt liv og det ved en liten investering. Nye spillere vil motta billetter til begge freerollene ved å gjøre sitt første innskudd, men nåværende spillere må spille inn 200 VPP fra 1-21. mai vil delta i begge freerollene!

  • Navn: PokerNews SCOOP Main Event Medium Satellitt</li>
  • Dato: 24. mai. 2013
  • Klokken: 19:30 WET
  • Premie: 7 x $1 050 seter til SCOOP Main Event MediumSCOOP Main Event Medium (TID#2013050432)

Denne eksklusive PokerNews- kampanjen vil gi deg muligheten til å vinne nok penger som vil endre ditt liv og det ved en liten investering. Nye spillere vil motta billetter til begge freerollene ved å gjøre sitt første innskudd, men nåværende spillere må spille inn 200 VPP fra 1-21. mai vil delta i begge freerollene!

Glem ikke at nye spillere må benytte seg av våre linker til og laste ned PokerStars og deretter skrive inn markedsføringskoden NORWEGIANPOKERNEWS” ellers vil spillere ikke kunne delta i våre eksklusive freerolls, uansett hvor mange VPPs man spiller inn i løpet av kvalifseringsperioden. Når man setter inn penger er VELDIG viktig at man skriver inn bonuskoden “STARS600” for å bli belønnet med en 100 % innskuddsbonus opp til $600!

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories