PartyPoker: WSOP satellitter avsluttes snart hos PartyPoker; Vinn din pakke i dag!

PartyPoker Weekly

Er det ikke å tide å vinne sin WSOP pokerpakke hos PartyPoker?

2013 World Series of Poker starter 29. mai og har du enda ikke vunnet din WSOP pokerpakke hos PartyPoker, så er det på tide å komme seg i gang. PartyPoker kjører nå sin WSOP kampanje.

PokerNews blir selvsagt til stede i Las Vegas og hvor vårt NewsTeam skal dekke hver eneste WSOP øvelse og vi blir er stolte hvis vi kan oppdatere at en av våre PokerNews PartyPoker spillere kommer seg i pengene og kanskje vinner en av øvelsene.

Sjekk ut lobbyen til PartyPoker og velg blant dem mange satellittene som til slutt leder til at to spillere vinner en WSOP pakke. Det er minimum en pokerpakke til en $2 500 WSOP øvelse og en WSOP Main Event pakke som skal bli vunnet hver uke. Har du vunnet din pakke? Hvis svaret er nei, da trenger du å kjappe deg med det, satellittene avsluttes den 16. juni og det er ikke mange ukene du har på deg til å vinne en WSOP pakke hos PartyPoker.

Hver søndag klokken 14:50 og helt fram til 16. juni vil det være en $700+$50 WSOP satellitt hos PartyPoker som gir 1 av 20 spillere en $14 000 2013 WSOP pokerpakke!

En pakke er garantert, men det vil bli gitt ut flere når WSOP nærmer seg. Den forrige $650 WSOP satellitten som er var den 28. april var det 65 spillere med og tre spillere vant hver sin pakke, mens 3 spillere vant henholdsvis $1 750, $1 050 og $700 i pengepremie. Vinnerne av pakkene ble "botServer555", "Poversohler" og "bigbingo67" til WSOP Main Event og verdien er hele $14 000!

Hver Main Event pakke inneholder:

  • $10 000 WSOP Main Event buy-in
  • $2 000 til lommepenger og reise
  • 10 netter på hotell i Las Vegas

Senere på kvelden klokken 15:45 ET (søndager) er den $275+£25 Las Vegas opplevelse satellitt hvor en $5 000 pokerpakke er garantert. Denne helgen var det 28 spillere som kjøpte seg inn og en $5 500 pokerpakke ble delt ut og som ble vunnet "Lamotta3." Spillerne"marecek888," "carlosmuch," og "etoda" vant $1 100, $660 og $440 I pengepremier.

"Lamotta3" vil nå dra til Las Vegas med følgene:

  • $2 500 WSOP side event buy-in
  • $1 650 til reise og lommepenger
  • 7 netter på hotell i Las Vegas

Ikke bli motløs dersom innkjøpene til hoved satellittene er over ditt budsjett, PartyPoker kjører daglig et stort utvalg av satellitter som leder til hoved satellittene. Disse satellittene koster fra $1 og $80 og en rekke med gratisturneringer finner man i lobbyen også.

Sjekk ut PartyPoker nå!

PartyPoker: WSOP satellitter avsluttes snart hos PartyPoker; Vinn din pakke i dag! 101

Liker du at ting skjer fort og er actionfylt? Da er FastForward Challenge noe for deg!

PartyPoker tilbyr nå sine spillere en verden av "fast-fold" poker, FastForward, er allerede blitt en av dem mest spennende og potensielt veldig lønnsømt innen online poker ved FastForward Challenge.

FastForward Challenge vil gi pokerbonuser fra $5 til $100 bare fordi at man spiller ved FastForward bordene! Tjen et poeng og $5 finner veien til din konto. Tjen et poeng hver dag i syv dager og bonusen vil øke til $10.

Maksimal bonus er $100 og blir utbetalt til alles som tjener 100 poeng hver dag i syv dager. Dette virker som kanskje veldig mye poeng, men tenk på at man blir belønnet med 2 poeng for hver $1 man bidrar med i rake, dette tilsvarer totalt $50 i rake.

Poeng per dagFire dager på en ukeSyv dager
1 poeng hver dag$5 i pokerbonus$10 poker bonus
5 poeng per day$15 poker bonus$20 poker bonus
25 poeng per day$35 poker bonus$40 poker bonus
50 poeng per day$45 poker bonus$50 poker bonus
100 poeng per day$75 poker bonus$100 poker bonus

Som en ekstra bonus vil PartyPoker gi spillere ekstra med penger hvis man kvalifiserer for en bonus I 12 uker på rad.

Sjekk"+]Last ned PartyPoker nå!!

PartyPoker: WSOP satellitter avsluttes snart hos PartyPoker; Vinn din pakke i dag! 102

Vinn din del av $10 000 hver dag ved $10 000 Daily Giveaway

Nå kan du vinne din del av $10 000 hver dag hos PartyPoker ved $10 000 Daily Giveaway kampanje .

Hver dag fra mandag til lørdag kjører PartyPoker hele fire daglige turneringer med en samlet premiepott på $10 000. På lørdager er det en stor $10 000 garantert turnering som koster kun tre (3) PartyPoints i innkjøp! En turnering med store verdier og muligheter som kan gi deg mye penger.

TurneringDato Klokken (CET)Innkjøp
$1 000 Daily GiveawayMan-Lør18:00Gratis
$2 000 Daily GiveawayMan-Lør20:00Gratis
$5 000 Daily GiveawayMan-Lør21:001 PartyPoint
$2 000 Daily GiveawayMan-Lør23:00Gratis
$10 000 Sunday GiveawaySunday20:003 PartyPoints

PartyPoints må være innspilt 24 timer før turneringen starter.

Som tabellen viser kan man ikke bare delta i en $5 000 freeroll uten utlegg, man kan også delta med innkjøp med noen få PartyPoints! Disse poengene blir man belønnet med i rater av 2 poeng per $1 man generer i rake eller i avgifter ved spill i turneringer, som du benytter deg til innkjøp ved $5 000 turneringen og dette tilsvarer $0,50 i rake eller avgifter, det er nesten gratis!

Lykke til!

Test ut PartyPoker nå!

PartyPoker: WSOP satellitter avsluttes snart hos PartyPoker; Vinn din pakke i dag! 103

Femti Twitter kontoer man må følge

PartyPoker har en finger i sosialemedier, spesielt når det gjelder pokerrelaterte medier. I forrige uke ved deres populære blogg, PartyPoker lanserte da en topp 50 liste over Twitter kontoer man må følge under WSOP.

PokerNews er stolte som har hel åtte PokerNews relaterte Twitter kontoer ved denne listen. Hvor mange på PartyPoker sin liste følger du? Sjekk hele listen her .

PartyPoker: WSOP satellitter avsluttes snart hos PartyPoker; Vinn din pakke i dag! 104

Har du gjort krav på dine gratis $50 fra PartyPoker?

PartyPoker gir PokerNews sine lesere $50 bare for å lage en PartyPoker konto. Det er ingen skjulte krav. Du mottar gratis $50! Hva vil du bruke gratis $50 til? Vil du forsøke å gjøre disse om til et større pengebeløp ved å grinde på dem minste nivåene, eller vil du kvalifisere deg til WSOP?

Uansett hvilke planer du måtte ha, så må du gjøre følgene for å motta gratis $50 ved å følge stegene som er beskrevet nedenfor.

Når du har mottatt en bekreftelse på E-post, vil $20 bli plassert inn på din PartyPoker konto. Du må tjene minimum 40 PartyPoints før du evt. kan ta ut disse pengene. Hvis du ikke tjener inn 40 poeng innen 60 dager, vil de $20 eller det som er igjen av dem, bortfalle din konto. PartyPoker poengene innspilles ved rater av (2) PartyPoints per $1 i generert rake eller turneringsavgift, så å tjene 40 poeng i løpet av 60 dager er relativt enkelt.

Når du har spilt inn 40 poeng vil du motta $30 inn på din bonuskonto som gir deg totalt $50 i bonus. Spill deretter inn 160 poeng som viderefører bonuspengene($30) til din pengekonto i en overføring. Du har 120 dager til å gjøre krav på de siste $30 av bonusen.

Få GRATIS $50!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories