Vinn 1 av 9 000 billetter til PokerStars World Record Tournament i vår eksklusive Freeroll

Vinn 1 av 9 000 billetter til PokerStars World Record Tournament i vår eksklusive Freeroll 0001

PokerStars inviterer PokerNews sine lesere til å ferie at det blitt spilt over 100 milliarder pokerhender med å gi bort 9000 billetter til World Record Tournament på søndag..

PokerStars har rekorden på antall deltagere i en turnering med 200 000 spillere fra 3. desember 2011 som kostet $1 i innkjøp, nå satser Stars på å slå sin egen rekord med minst 225 000 spillere i denne turneringen! Du kan bli en av dem, og dermed bli en del av pokerhistorien, med å vinne 1 av 9 000 seter/billetter til søndagen hvor rekordturneringen finner sted.

Selv om World Record Tournament bare koster $1, er det aller best å betale ingenting for å delta. Det er derfor vi har en spesial PokerNews World Record Freeroll den 15. juni klokken 14:00 ET. Denne turneringen har hele 9 000 billetter til World Record attempt tournament, men vår freeroll må ha minimum 9 000 deltagere med, ellers blir det ingenting av den.

  • Navn: PokerNews World Record Freeroll
  • Tournament ID: #746386034
  • Dato: Lørdag 15. juni
  • Klokken: 14:00ET (19:00GMT)
  • Passord: aa546g
  • Premie: 9 000 spiller vil vinne en billet til World Record Tournament (#739635694) på søndag

PokerNews World Record Freeroll er en No Limit Hold’em turnering som blir spilt med SuperTurbo blinde struktur, så¨her blir det action fra start til slutt.

For å registrere seg til denne turneringen må man klikke seg inn I lobbyen til PokerStars, klikk “Tourney” fliken og deretter “Private” fliken. Skroll ned til “PokerNews: World Record Freeroll, Turbo, 9,000 Tickets Added” og registrer deg til turneringen. Programvaren vil spørre om et passord og det er aa546g.

Som nevne trenger denne freerollen 9 000 deltagere, så del på facebook og forteller dine venner og bekjente om denne herlige freerollen på lørdagen og om PokerStars World Record Tournament på søndag.

Last ned PokerStars gjennom PokerNews og bruk markledsføringskoden "NORWEGIANPOKERNEWS ". Når du gjør ditt første innskudd til PokerStars, benytter du deg av bonuskoden "STARS600" og du vil motta en 100 % innskuddsbonus opp til $600! Pluss at du vil kunne delta i alle eksklusive PokerNews kampanjer har med PokerStars.

Det er ikke et krav om innskudd for å delta i vår World Record Freeroll.

Bli en del av pokerhistorien gjennom PokerNews hos PokerStars.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories