888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Seat Open: Lex Veldhuis del II

  • PokerNews redaksjonen - Torbjørn HelgesenPokerNews redaksjonen - Torbjørn Helgesen

Mange følger kjente pokerspillere på Twitter, på online pokerbordene , Gjennom PokerNews live reporting og ved live turneringer, men hvordan startet disse sinepokerkarriere? Hva gjorde dem før dem oppdaget poker? Vi har svarene på disse spørsmålene og mer ved vår Seat Open.

Team PokerStars Pro Lex Veldhuis er en fryktet no-limit hold'em and pot-limit Omaha cash-game spiller som startet med poker gjennom videospill. I del II av denne Seat Open serien, Snakker Veldhuis om hvordan det var å fortelle sine foreldre at han hadde kuttet ut skolen for å bli proff og hva som er planene for framtiden.

Se flere videoer fra Seat Open serien med blant andre Johnny Lodden.

Relaterte spillere

Hva synes du?