PokerNews $30 000 Main Event freeroll - Kvalifieringen er startet!

PokerNews $30 000 Main Event freeroll - Kvalifieringen er startet! 0001

Mens mange pokerspillere valfarter til WSOP i Las Vegas i sommer, og for dem som ikke kommer seg dit har PokerNews laget en eksklusiv PokerNews $30 000 Main Event freeroll hos PokerStars. Denne herlige Freerollen starter 6. juli, så sett av denne dagen og få muligheten til å vinne gratis med penger i sommer.

Hvordan kvalifiserer man seg til PokerNews Main Event?

Det er to muligheter for spillere til å kvalifisere seg til denne turneringen, avhengig om dem er nye eller nåværende spillere hos PokerStars (gjennom PokerNews).

Nye spillere må laste ned PokerStars sin pokerklient gjennom PokerNews, opprette en gratis konto, bruke vår markedsføringskode NORWEGIANPOKERNEWS [/B] og gjøre et innskudd av penger i perioden 22. mai til 30. juni. Gjør dette og PokerStars vil gi spillere en billett til PokerNews $30k Freerollen.
Våre eksisterende spillere kan også delta i PokerNews $30k Freerollen så lenge de spillere inn 100 VPP i perioden 1-30. juni.

Oppstarten er klokken 20:00 CET, og deltagere ved PokerNews $30,000 Main Event Freeroll mottar 30 000 sjetonger og blinde starter på 10/20 og økes hvert 10. minutt. Den eneste muligheten til å delta i denne eksklusive Freerollen er å registrere en PokerStars konto gjennom PokerNews.

  • Turnering: PokerNews $30k Freeroll
  • Tournament ID: 734058302
  • Dato: Lørdag 6. juli, 2013
  • Klokken: 19:00 WET

Ved å vinne denne turneringen eller komme seg godt inn i pengene kan gi deg et skikkelig løft økonomisk og hvem vet hva fremtiden med din pokerkarriere kan gi etter dette. Kvalifiser deg til PokerNews $30k Main Event Freeroll i dag, gå ikke glipp av denne eventyrlige muligheten med denne pokerturneringen.
Hvis du opplever noen problemer med denne eller noen av våre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories