PartyPoker: Spill poker ved Old Trafford, motta gratis $50 og mer!

PartyPoker: Spill poker ved Old Trafford, motta gratis $50 og mer! 0001

Spill poker ved Manchester United's Old Trafford

Manchester United er en av dem største med mest suksessfulle lagene i verden og Old Trafford er hjemmebane som er mest kjent i verden. Nå kan du vinne en pakketur dit med PartyPoker.

Fra 27. mai til 4. August vil PartyPoker kjøre flere satellitter som leder til en ukentlig $85 $85 Road to Old Trafford Satellite, hvor en eksklusiv pakke til en verdi på $1 575 er garantert. Pakken inneholder:
$365 Old Trafford Main Event buy-in

  • Tre netter på hotell
  • $550 i lommepenger
  • $35 charity donation

I tillegg til og spille poker på Old Trafford mot noen av Manchester United sine tidligere og nåværende spillere, vinneren av denne pakken vil også få være med på en VIP omvisning, motta offisielle Manchester United produkter og inngang til et VIP Player Party og feire med Manchester United sine helter!

Det vil også være satellitter som gir seter til $365 buy-in turneringen. Sjekk ut PartyPoker for mer informasjon.

Sjekk ut PartyPoker nå!

Spillere hos PartyPoker kan delta i turneringer for $5 000 hver måned - Helt gratis!

PartyPoker har erfart at ikke alle pokerspillere har en bankroll som trenges for å kunne spille de største spillene og mange velger å spille i freeroll-turneringer. Hvis du foretrekker online freeroll-turneringer trenger du ingen andre pokersider til akkurat dette. Hos PartyPoker alene, kan du delta i Freeroll-turneringer til en samlet verdi på $50 000 hver måned!

Hver lørdag klokken 19:00 GMT har PartyPoker en $1 500 freeroll-turnering til sine nye spillere. For å få tilgangen til denne store freerollen er at du gjør ditt første innskudd 60 dager før turneringen starter og du vil kunne registrere deg til den. Det er maksimalt 5 000 spillere som kan delta.

Hver dag, hele uken kjører PartyPoker egne freeroll-turneringer for de forskjellige land/regioner med en premiepott på $150. Den første av disse freerollene starter klokken 14:30 GMT hvor den siste spilles klokken 03:55 GMT. Sjekk ut grafikken nedenfor når den norske/skandinaviske freerollen spilles.

Sjekk"+]Last ned PartyPoker nå!!

Bli med i FastForward Challenge og vinn pengepremier

PartyPoker: Spill poker ved Old Trafford, motta gratis  og mer! 101

PartyPoker tilbyr nå sine spillere en verden av "fast-fold" poker, FastForward, er allerede blitt en av dem mest spennende og potensielt veldig lønnsømt innen online poker ved FastFoward Challenge.

FastForward Challenge vil gi pokerbonuser fra $5 til $100 bare fordi at man spiller ved FastForward bordene! Tjen et poeng og $5 finner veien til din konto. Tjen et poeng hver dag i syv dager og bonusen vil øke til $10.

Maksimal bonus er $100 og blir utbetalt til alles som tjener 100 poeng hver dag i syv dager. Dette virker som kanskje veldig mye poeng, men tenk på at man blir belønnet med 2 poeng for hver $1 man bidrar med i rake, dette tilsvarer totalt $50 i rake.

Poeng per dagFire dager på en ukeSyv dager
1 poeng hver dag$5 i pokerbonus$10 poker bonus
5 poeng per day$15 pokerbonus$20 poker bonus
25 poeng per day$35 pokerbonus$40 poker bonus
50 poeng per day$45 pokerbonus$50 poker bonus
100 poeng per day$75 pokerbonus$100 poker bonus

Som en ekstra bonus vil PartyPoker gi spillere ekstra med penger hvis man kvalifiserer for en bonus I 12 uker på rad.

Sjekk"+]Last ned PartyPoker nå!!

Bruk dine gratis $50 til å kvalifisere deg til WSOP!

PartyPoker: Spill poker ved Old Trafford, motta gratis  og mer! 102

PartyPoker gir PokerNews sine lesere $50 bare for å lage en PartyPoker konto. Det er ingen skjulte krav. Du mottar gratis $50! Hva vil du bruke gratis $50 til? Vil du forsøke å gjøre disse om til et større pengebeløp ved å grinde på dem minste nivåene, eller vil du kvalifisere deg til WSOP?

Uansett hvilke planer du måtte ha, så må du gjøre følgene for å motta gratis $50 ved å følge stegene som er beskrevet nedenfor.

Når du har mottatt en bekreftelse på E-post, vil $20 bli plassert inn på din PartyPoker konto. Du må tjene minimum 40 PartyPoints før du evt. kan ta ut disse pengene. Hvis du ikke tjener inn 40 poeng innen 60 dager, vil de $20 eller det som er igjen av dem, bortfalle din konto. PartyPoker poengene innspilles ved rater av (2) PartyPoints per $1 i generert rake eller turneringsavgift, så å tjene 40 poeng i løpet av 60 dager er relativt enkelt.

Når du har spilt inn 40 poeng vil du motta $30 inn på din bonuskonto som gir deg totalt $50 i bonus. Spill deretter inn 160 poeng som viderefører bonuspengene($30) til din pengekonto i en overføring. Du har 120 dager til å gjøre krav på de siste $30 av bonusen.

Få GRATIS $50!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories