888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

PartyPoker: $10 000 Daily Giveaway utvides til 9. juni

  • PokerNews redaksjonen - Per ArnesenPokerNews redaksjonen - Per Arnesen
PartyPoker: $10 000 Daily Giveaway utvides til 9. juni 0001

$10 000 Daily Giveaway utvides til 9. juni

Siden 1. mai har PartyPoker kjørt en $10 000 Daily Giveaway kampanje og den har blitt en av dem mest populære kampanjer PartyPoker noen gang har gjennomført. Skuffelsen blant spillere på at kampanjen ble avsluttet 31. mai var så stor at PartyPoker har forlenget kampanjen til 9. juni.

Fram til 9. juni kjører PartyPoker hele fire daglige turneringer med en samlet premiepott på $10 000. På lørdager er det en stor $10 000 garantert turnering som koster kun tre (3) PartyPoints i innkjøp! En turnering med store verdier og muligheter som kan gi deg mye penger.

TurneringDato Klokken (CET)Innkjøp
$1 000 Daily GiveawayMan-Lør18:00Gratis
$2 000 Daily GiveawayMan-Lør20:00Gratis
$5 000 Daily GiveawayMan-Lør21:001 PartyPoint
$2 000 Daily GiveawayMan-Lør23:00Gratis
$10 000 Sunday GiveawaySunday20:003 PartyPoints

PartyPoints må være innspilt 24 timer før turneringen starter.

Som tabellen viser kan man ikke bare delta i en $5 000 freeroll uten utlegg, man kan også delta med innkjøp med noen få PartyPoints! Disse poengene blir man belønnet med i rater av 2 poeng per $1 man generer i rake eller i avgifter ved spill i turneringer, som du benytter deg til innkjøp ved $5 000 turneringen og dette tilsvarer $0,50 i rake eller avgifter, det er nesten gratis!

Lykke til!

Spill poker ved Old Trafford med PartyPoker

Manchester United er en av dem største med mest suksessfulle lagene i verden og Old Trafford er hjemmebane som er mest kjent i verden. Nå kan du vinne en pakketur dit med PartyPoker.

Fra 27. mai til 4. august vil PartyPoker kjøre flere satellitter som leder til en ukentlig $85 $85 Road to Old Trafford Satellite, hvor en eksklusiv pakke til en verdi på $1 575 er garantert. Pakken inneholder:
$365 Old Trafford Main Event buy-in

  • Tre netter på hotell
  • $550 I lommepenger
  • $35 charity donation

I tillegg til og spille poker på Old Trafford mot noen av Manchester United sine tidligere og nåværende spillere, vinneren av denne pakken vil også få være med på en VIP omvisning, motta offisielle Manchester United produkter og inngang til et VIP Player Party og feire med Manchester United sine helter!

Det vil også være satellitter som gir seter til $365 buy-in turneringen. Sjekk ut PartyPoker for mere informasjon.

Sjekk ut PartyPoker nå!

Fastforward Challenge blir bare mer lønnsom

Er du klar til å holde følge med FastForward Challenge?

PartyPoker tilbyr nå sine spillere en verden av "fast-fold" poker, FastForward, er allerede blitt en av dem mest spennende og potensielt veldig lønnsømt innen online poker ved FastFoward Challenge.

FastForward Challenge vil gi pokerbonuser fra $5 til $100 bare fordi at man spiller ved FastForward bordene! Tjen et poeng og $5 finner veien til din konto. Tjen et poeng hver dag i syv dager og bonusen vil øke til $10.

Maksimal bonus er $100 og blir utbetalt til alles som tjener 100 poeng hver dag i syv dager. Dette virker som kanskje veldig mye poeng, men tenk på at man blir belønnet med 2 poeng for hver $1 man bidrar med i rake, dette tilsvarer totalt $50 i rake.

Poeng per dagFire dager på en ukeSyv dager
1 poeng hver dag$5 i pokerbonus$10 poker bonus
5 poeng per day$15 poker bonus$20 poker bonus
25 poeng per day$35 poker bonus$40 poker bonus
50 poeng per day$45 poker bonus$50 poker bonus
100 poeng per day$75 poker bonus$100 poker bonus

Som en ekstra bonus vil PartyPoker gi spillere ekstra med penger hvis man kvalifiserer for en bonus I 12 uker på rad.

Sjekk"+]Last ned PartyPoker nå!!

Gjør krav på dine gratis $50 hos PartyPoker

Bruk dine gratis $50 til å kvalifisere deg til WSOP!

PartyPoker gir PokerNews sine lesere $50 bare for å lage en PartyPoker konto. Det er ingen skjulte krav. Du mottar gratis $50! Hva vil du bruke gratis $50 til? Vil du forsøke å gjøre disse om til et større pengebeløp ved å grinde på dem minste nivåene, eller vil du bruke pengene på en gang?
Uansett hvilke planer du måtte ha, så må du gjøre følgene for å motta gratis $50 ved å følge stegene som er beskrevet nedenfor.

  • Last ned PartyPoker sin pokerklient gjennom PokerNews
  • Opprett en ny PartyPoker konto og skriv inn bonuskoden"NO50FREE"
  • Fyll inn registreringsskjemaet til PartyPoker
  • Klikk deg tilbake til PokerNews og fyll inn info ved vår lille registreringsskjema
  • Sjekk din E-post innboks og se etter en bekreftelse e-post fra free50@pokernews.com

Når du har mottatt en bekreftelse på E-post, vil $20 bli plassert inn på din PartyPoker konto. Du må tjene minimum 40 PartyPoints før du evt. kan ta ut disse pengene. Hvis du ikke tjener inn 40 poeng innen 60 dager, vil de $20 eller det som er igjen av dem, bortfalle din konto. PartyPoker poengene innspilles ved rater av (2) PartyPoints per $1 i generert rake eller turneringsavgift, så å tjene 40 poeng i løpet av 60 dager er relativt enkelt.

Når du har spilt inn 40 poeng vil du motta $30 inn på din bonuskonto som gir deg totalt $50 i bonus. Spill deretter inn 160 poeng som viderefører bonuspengene($30) til din pengekonto i en overføring. Du har 120 dager til å gjøre krav på de siste $30 av bonusen.

Få GRATIS $50!

Hva synes du?