Delta ved PKR Iron Gamer Freerollene

Delta ved PKR Iron Gamer Freerollene 0001

PokerNews og PKR har igjen laget en fantastisk kampanje, og denne gangen med tre fantastiske Freeroll-turneringer, hver av disse har en premiepott på $3 000 – det er $ 9 000 som spillere skal kjempe om.

$9 000PokerNews PKR Iron Gamer kampanjen gir spillere en mulighet til å delta ved tre $3 000 freerolls ved pokerrommet PKR. Ulikt alle andre kampanjer med freerolls som spilles som No-Limit Hold`em, har $9 000 PokerNews PKR Iron Gamer’s freerollene tre forskjellige formater.

Vennligst sjekk vilkår & betingelser for mer informasjon.

$9 000 PokerNews PKR Iron Gamer har noe til enhver, noe som gjør at spillere må bevise at dem kan spille flere disipliner og bevise hvem som er den beste all-round spilleren hos PKR.</p>
Kvalifiseringen til disse freerollene er veldig enkle og alle spillere klarer dette, uansett ved hvilket nivå det spilles på.

Nye spillere som laster ned PKR via PokerNews og som gjør sitt første innskudd er automatisk registrert til alle tre freerollene av PKR. Nye spillere kan også velge mellom tre innskuddsbonuser ved sitt første innskudd. Kun en av disse bonusene kan velges og bonuskodene er som følger:

  • PNPKR5 – Gratis $5
  • PNPKR150 –100 % opp til $150 i bonus
  • PNPKR500 - 125 % opp til $500 i bonus

Nåværende spillere som har registrert seg via PokerNewssine linker og har brukt en av våre eksklusive bonuskoder ved innskudd, er også invitert til å delta ved $9 000 PokerNews PKR Iron Gamer. Alt som da kreves er at spillere må generere inn 1 000 PKR Points i løpet av hver periode for å motta en billett til freerollen.

NB: Nåværende spillere må generere inn 1 000 PKR poeng til hver Freeroll, uansett hvor mye poeng som er blitt spilt inn ved hver periode.

Kvalifiseringen til den første freerollen starter 27. juni og sørg for at du spiller inn 1 000 PKR poeng fram til 18. juli, slik at du blir med på den første freerollen 20. juli.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories