100 milliarder kampanje hos PokerStars

100 milliarder kampanje hos PokerStars 0001

Det virker som om det var i går at PokerStars gav bort hundretusenvis av dollar ved feiringen av å ha delt sin pokerhånd nummer 90 milliarder. Bare noen få måneder senere forbereder PokerStars seg til å gi bort enda mere penger en tidligere, nå skal milepælen for 100 milliarder pokerhender feires rundt 14. juni.

The Million Dollar Hand

Som ved tidligere feiringer av milepæler hos PokerStars blir det gitt ut pengepremier til spillere ved hver million hand fra hånd nummer #99 700 000 000 og videre. Spillere som får utdelt en hånd ved en milepæl hånd vil vinne minimum $75, men premiene blir større enn dette da det brukes en spesiell formel for å genere premien.

Formelen er slik:

  • Inndelt hånd: (Antall VPPs ved de siste 50 spilte hendene x $675) +$75
  • Vinner av en milepæl hånd: (Antall VPPs ved de siste 50 spilte hendene x $75+$75) x2

Når 100 milliarder hånden er delt ut vil det bli delt ut enorme pengepremier for dem som deltar i denne hånden med minimum $10 000, men vinneren av hånden vi motta ikke mindre enn $100 000 inn på sin PokerStars konto!

Men det er mer! PokerStars garanterer at dem vil utbetale $1 000 000 i løpet at feiringen av 100 milliarder hånden, og det som er igjen av disse pengene etter at utbetalingene til vinnerne, vil dem fordele pengene til alle spillere som spilte på samme nivå som 100 milliarder hånden!

World Record Tournament

Hånd nummer 100 milliarder er så viktig for PokerStars og når fortsetter feiringen den 16. juni med en $300 000 garantert turnering med $1 i innkjøp. PokerStars håper at dem vil slå sin egen deltagerrekord på 225 000.

Zoom blir bare bedre

Feiringen av hand nummer 100 milliarder fortsetter med den første $1 million garantert Zoom turnering. Denne starter 23. juni klokken 13:00ET og koster $100+$9 i innkjøp og vil gi minimum $1 000 000 i premiepotten, hvor vinneren mottar $100 000.

Zoom & BOOM!

Vinn opp til $100 ved å dele en Zoom hånd med PokerStars sin BOOM player. PokerStars Proffene Liv Boeree, Daniel Negreanu og Lex Veldhius vil velge dem beste hendene som noen gang er blitt spilt hos PokerStars fra videoene som ser sendt inn. Når disse hendene er valgt ut, trenger du kun å spille Zoom Poker og hvis dine kort inkluderer samme farge og er en av de samme hendene som er blitt valgt ut og du deler denne hånden med BOOM player, vil du vinne 100 ganger din blinde opp til $100!

Golden Sit & Go’s

I perioden 17-23. juni er det muligheter til å delta ved Golden Sit & Go turneringer.
Real-money sit & go turneringer vil bli tilfeldig utvalgt av PokerStars og vil utbetale mye mer penger enn normalt.

Noen turneringer vil få premiepotte doblet, noen firedoblet og noen vil få premiepotten ganget med 10! PokerStars håper at dem deler ut mer enn $1 000 000 til sit & go spillere i løpet av denne perioden.

$1 Million Ultimate Freeroll

Feiringen av hånd nummer 100 milliarder avsluttes med en $1 000 000 freeroll hvor vinneren mottar $50 000!

Deltagelse til Ultimate Freeroll er kun via billetter, men for å motta en billett må man enten gjøre et innskudd på $50 eller mer med bonuskoden “ULTIMATE” for å kunne delta ved Ultimate Freeroll.
Man kan også sette fra $10 til $44 999 med bonuskoden “SNG” for å motta en billett til 6-Max Sit & Go Ultimate Freeroll Satellite. Vinn satellitten og et sete er ditt.

Har man ikke en PokerStars konto? last ned PokerStars via PokerNews, bruk markedsføringskoden “POKERNEWS.COM” når man registrerer sin konto og motta en innskuddsbonus opp til $600.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories