888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now

Vinn din del ved vår PokerNews PokerStars $30 000 Main Event Freeroll

  • PokerNews redaksjonen - Torbjørn HelgesenPokerNews redaksjonen - Torbjørn Helgesen
Vinn din del ved vår PokerNews PokerStars $30 000 Main Event Freeroll 0001

PokerNews og PokerStars har som en vane å gi våre lesere muligheter til å vinne store penger ved vår kampanjer, denne gangen er ikke noe unntak. En ny og eksklusiv turnering som har hele $30 000 i premiepotten.

Vi presenterer PokerNews $ 30 000 Main Event Freeroll

PokerNews $30 000 Freeroll er en spesial turnering som spilles den 6. juni og er kun åpen for spillere som har opprettet sine PokerStars kontoer gjennom PokerNews sine linker og benyttet seg av markedsføringskodene. Hver spiller vil starte 30 000 sjetonger og blinde starter på 10/20 og øker etter hver 10. minutt.

  • Turnering: PokerNews $30k Freeroll
  • Tournament ID: 734058302
  • Dato: Lørdag 6. juli, 2013
  • Klokken: 19:00 WET

Hvordan kvalifiserer jeg meg for PokerNews Main Event?

Det er to muligheter for spillere til å kvalifisere seg til denne turneringen, avhengig om dem er nye eller nåværende spillere hos PokerStars (gjennom PokerNews).

Nye spillere må laste ned PokerStars sin pokerklient gjennom PokerNews, opprette en gratis konto, bruke vår markedsføringskode NORWEGIANPOKERNEWS [/B] og gjøre et innskudd av penger i perioden 22. mai til 30. juni. Gjør dette og PokerStars vil gi spillere en billett til PokerNews $30k Freerollen.

Våre eksisterende spillere kan også delta i PokerNews $30k Freerollen så lenge de spillere inn 100 VPP i perioden 1-30. juni.

Ved å vinne denne turneringen eller komme seg godt inn i pengene kan gi deg et skikkelig løft økonomisk og hvem vet hva fremtiden med din pokerkarriere kan gi etter dette. Kvalifiser deg til PokerNews $30k Main Event Freeroll i dag, gå ikke glipp av denne eventyrlige muligheten med denne pokerturneringen.

Hvis du opplever noen problemer med denne eller noen av våre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

More Stories

Hva synes du?