888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Vinn billetter SCOOP Main Events hos PokerStars!

  • PokerNews redaksjonen - Per ArnesenPokerNews redaksjonen - Per Arnesen
PokerNews SCOOP Freerolls

2013 utgaven av PokerStars Spring Championship Of Online Poker (SCOOP) kommer til å bli den største og beste SCOOP festivalen til dags dato takket være PokerStars som garanterer en samlet premiepott på minimum $40 000 000! 3 millioner dollar er reservert til SCOOP Low Main Event og SCOOP Medium Main Event, to turneringer du kan spille gratis!

SCOOP Main Event Low er kun lavt på grunn av innkjøpet som er på $109 og den garanterte premiepotten er på $1 000 000! Storebroren “Medium” koster $1 050 I innkjøp og har en garantert premiepott på $2 000 000. Hva med at vi hos PokerNews har 75 x SCOOP Low Main Event billetter og 7 x SCOOP Medium Main Event billetter som vi vil kvitte oss med. Gjennom PokerNews kan du være med å vinne din billett til enten Low eller Medium Main Event eller hva med begge? Vi gir bort hele 82 SCOOP Main Event billetter.

PokerStars holder to eksklusive PokerNews satellitter som har en samlet verdi på $15 000 i SCOOP Main Event billetter. Selv om premiene er store, er kvalifiseringen veldig enkle for både nye og nåværende PokerNewsspillere.

PokerNews SCOOP Main Event Low Satellitt
Spillere som registrerer seg hos PokerStars viaPokerNews, bruker våre linker og markedsføringskoder og deretter gjør sitt første innskudd, vil automatisk delta i SCOOP Main Event Low satellitten hvor 75 spillere vinner et sete til SCOOP Main Event Low!
Nåværende spillere må genere inn 25 VPP i perioden 1-21. mai, 2013 for å delta i PokerNews SCOOP Main Event Low satellitten.

  • Navn: PokerNews SCOOP Main Event Low Satellitt
  • Dato: 24. mai, 2013
  • Klokken: 19:30 WET
  • Premier: 75 x $109 seter til SCOOP Main Event Low (TID#726608355)

PokerNews SCOOP Main Event Medium Satellitt
Spillere som registrerer seg hos PokerStars via PokerNews, bruker våre linker og markedsføringskoder og deretter gjør sitt første innskudd, vil automatisk delta i PokerNews SCOOP Main Event Medium satellitten hvor 7 spillere vinner et sete til SCOOP Main Event Low!

Nåværende spillere må genere inn 200 VPP i perioden 1-21. mai, 2013 for å delta i PokerNews SCOOP Main Event Low satellitten.

  • Navn: PokerNews SCOOP Main Event Medium Satellitt</li>
  • Dato: 24. mai. 2013
  • Klokken: 19:30 WET
  • Premie: 7 x $1 050 seter til SCOOP Main Event Medium(TID#726617566)

Denne eksklusive PokerNews- kampanjen vil gi deg muligheten til å vinne nok penger som vil endre ditt liv og det ved en liten investering. Nye spillere vil motta billetter til begge freerollene ved å gjøre sitt første innskudd, men nåværende spillere må spille inn 200 VPP fra 1-21. mai vil delta i begge freerollene!

Vinneren av SCOOP Main Events i 2012 vant enormt mye penger. “john_tri80” vant $198 725.75 ved Low Main Event, “suarez_BG” fikk $560 019,00 inn på sin PokerStars konto etter han vant Medium Main Event, mens “GripDsNut’s” fikk hele $798 675, 00 etter at han vant High Main Event!

Disse summene kan bli dine hvis du vinner et sete ved våre eksklusive freerolls og deretter gå hele veien i turneringen; hva vil du bruke pengene til?

Glem ikke at nye spillere må benytte seg av våre linker til å laste ned PokerStars og deretter skrive inn markedsføringskoden “NORWEGIANPOKERNEWS” ellers vil spillere ikke kunne delta i våre eksklusive freerolls, uansett hvor mange VPPs man spiller inn i løpet av kvalifiseringsperioden . Når man setter inn penger er VELDIG viktig at man skriver inn bonuskoden “STARS600” for å bli belønnet med en 100 % innskuddsbonus opp til $600!

Hva synes du?