888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Video: Michael Phelps debuterer i World Series of Poker

  • Sara Grant - tilrettelagt av Per-Kristian ArnesenSara Grant - tilrettelagt av Per-Kristian Arnesen

Den mest dekorerte olympier gjennom tidene, Michael Phelps gjorde sin World Series of Poker deby på onsdag, med å kjøpe seg inn i en $5 000 no-limit hold'em øvelse, den første åpne øvelsen under den 44. WSOP. Mens Phelps ikke har en alt for stor stack til dag 2, er han av dem 232 spillere som kom seg videre med litt over 20 000 sjetonger.

Det er ikke første gang Phelps sitter ved et pokerbord, han deltok under 2013 PokerStars Caribbean Adventure. Sarah Grant fikk seg en prat med Phelps og snakker om overføringen fra svømming til poker og hvordan hans første dag under WSOP var.

Relaterte turneringer

Hva synes du?