Tony G deltar ved ISPT; Kjøp andel hos MyPokerSquad.com

  • PokerNews redaksjonen - Per ArnesenPokerNews redaksjonen - Per Arnesen
Tony G

I slutten av måneden starter International Stadiums Poker Tour (ISPT) den 31. mai og avsluttes 5. juni. ISPT vil sette nye rekorder med antall deltagere, hvor blant andre verdensstjernene Patrik Antonius, Michael "The Grinder" Mizrachi, Sam Trickett, Liz Lieu og David Benyamine.

Legg til Tony G til listen også.
Med mer enn $5 000 000 i innspilte premiepenger er eieren og grunnleggeren av PokerNews klar til å gjøre en god figur under ISPT.

"I'll fly to Wembley with the rest of the pros to get the feeling of playing in Wembley Stadium and of course, ship the guaranteed €1 million," commented an ecstatic Tony G. "I like this rock-star poker concept. See you guys there!"

Tony G vil også informere om at alle som vil kan kjøpe en andel i han, dette gjøres ved MyPokerSquad.com, som er en offisiell partnerside til ISPT.
Det er fortsatt muligheter til å booke din billett til ISPT, men tiden renner ut snart. Gå ikke glipp av din mulighet til å spille med dem aller beste i verden og være med på historisk turnering på Wembley Stadium.

For mer informasjon, sjekk ut ISPT.com.

More Stories

Relaterte turneringer

Hva synes du?