WSOP 2018

PokerStars SCOOP kampanjen nærmer seg raskt!

PokerStars SCOOP kampanjen nærmer seg raskt! 0001

Om noen få dager vil PokerStars kjøre to eksklusive PokerNews satellitter til en samlet verdi på $15 000, hvor våre lesere kan vinne SCOOP Main Event billetter!

2013 PokerStars Spring Championship Of Online Poker (SCOOP) er godt i gang med å bli den største og beste SCOOP festival til dags dato, med over $40 000 000 i garanterte premiepenger! Av disse vil $3 000 000 være i premier ved SCOOP Low and Medium Main Events, og du kan spille i disse begge helt gratis. PokerNews gir bort 82 gratis billetter til SCOOP Main Event—75 x SCOOP Low Main Event billetter og 7 x SCOOP Medium Main Event billetter .

PokerNews SCOOP Main Event Low Satellitt

Spillere som registrerer seg hos PokerStars viaPokerNews, bruker våre linker og markedsføringskoder og deretter gjør sitt første innskudd, vil automatisk delta i SCOOP Main Event Low satellitten hvor 75 spillere vinner et sete til SCOOP Main Event Low!

Nåværende spillere må genere inn 25 VPP i perioden 1-21. mai, 2013 for å delta i PokerNews SCOOP Main Event medium satellitten.

  • Navn: PokerNews SCOOP Main Event Low Satellitt
  • Dato: 24. mai, 2013
  • Klokken: 19:30 WET
  • Premier: 75 x $109 seter til SCOOP Main Event Low (TID#2013050431)

PokerNews SCOOP Main Event Medium Satellite

Denne eksklusive PokerNews- kampanjen vil gi deg muligheten til å vinne nok penger som vil endre ditt liv og det ved en liten investering. Nye spillere vil motta billetter til begge freerollene ved å gjøre sitt første innskudd, men nåværende spillere må spille inn 200 VPP fra 1-21. mai vil delta i begge freerollene!

  • Navn: PokerNews SCOOP Main Event Medium Satellitt</li>
  • Dato: 24. mai. 2013
  • Klokken: 19:30 WET
  • Premie: 7 x $1 050 seter til SCOOP Main Event MediumSCOOP Main Event Medium (TID#2013050432)

Denne eksklusive PokerNews- kampanjen vil gi deg muligheten til å vinne nok penger som vil endre ditt liv og det ved en liten investering. Nye spillere vil motta billetter til begge freerollene ved å gjøre sitt første innskudd, men nåværende spillere må spille inn 200 VPP fra 1-21. mai vil delta i begge freerollene!

Glem ikke at nye spillere må benytte seg av våre linker til og laste ned PokerStars og deretter skrive inn markedsføringskoden NORWEGIANPOKERNEWS” ellers vil spillere ikke kunne delta i våre eksklusive freerolls, uansett hvor mange VPPs man spiller inn i løpet av kvalifseringsperioden. Når man setter inn penger er VELDIG viktig at man skriver inn bonuskoden “STARS600” for å bli belønnet med en 100 % innskuddsbonus opp til $600!

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories