888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

PokerStars kjører to eksklusive PokerNews SCOOP Main Event Satellitter

  • PokerNews redaksjonen - Torbjørn HelgesenPokerNews redaksjonen - Torbjørn Helgesen
PokerNews SCOOP Freerolls

PokerStars planlegger og arranger to eksklusive PokerNews satellitter som gir over $15 000 i billetter til SCOOP Main Event.

2013 utgaven av PokerStars Spring Championship Of Online Poker (SCOOP) kommer til å bli den største og beste SCOOP festivalen til dags dato takket være PokerStars som garanterer en samlet premiepott på minimum $40 000 000! 3 millioner dollar er reservert til SCOOP Low Main Event og SCOOP Medium Main Event, to turneringer du kan spille gratis! Det er fordi PokerNews vil gi bort 82 SCOOP Main Event billetter—75 x SCOOP Low Main Event billetter og 7 x SCOOP Medium Main Event billetter.

Pokerklienten til PokerStars.
Pokerklienten til PokerStars.

PokerNews SCOOP Main Event Low Satellitt
Spillere som registrerer seg hos PokerStars viaPokerNews, bruker våre linker og markedsføringskoder og deretter gjør sitt første innskudd, vil automatisk delta i SCOOP Main Event Low satellitten hvor 75 spillere vinner et sete til SCOOP Main Event Low!

Nåværende spillere må genere inn 25 VPP i perioden 1-21. mai, 2013 for å delta i PokerNews SCOOP Main Event Low satellitten.

  • Navn: PokerNews SCOOP Main Event Low Satellitt
  • Dato: 24. mai, 2013
  • Klokken: 19:30 WET
  • Premier: 75 x $109 seter til SCOOP Main Event Low (TID#726608355)

PokerNews SCOOP Main Event Medium Satellitt

Spillere som registrerer seg hos PokerStars via PokerNews, bruker våre linker og markedsføringskoder og deretter gjør sitt første innskudd, vil automatisk delta i PokerNews SCOOP Main Event Medium satellitten hvor 7 spillere vinner et sete til SCOOP Main Event Low!

Nåværende spillere må genere inn 200 VPP i perioden 1-21. mai, 2013 for å delta i PokerNews SCOOP Main Event Low satellitten.

  • Navn: PokerNews SCOOP Main Event Medium Satellitt</li>
  • Dato: 24. mai. 2013
  • Klokken: 19:30 WET
  • Premie: 7 x $1 050 seter til SCOOP Main Event Medium(TID#726617566)

Denne eksklusive PokerNews- kampanjen vil gi deg muligheten til å vinne nok penger som vil endre ditt liv og det ved en liten investering. Nye spillere vil motta billetter til begge freerollene ved å gjøre sitt første innskudd, men nåværende spillere må spille inn 200 VPP fra 1-21. mai vil delta i begge freerollene!

Glem ikke at nye spillere må benytte seg av våre linker til å laste ned PokerStars og deretter skrive inn markedsføringskoden “NORWEGIANPOKERNEWS” ellers vil spillere ikke kunne delta i våre eksklusive freerolls, uansett hvor mange VPPs man spiller inn i løpet av kvalifiseringsperioden . Når man setter inn penger er VELDIG viktig at man skriver inn bonuskoden “STARS600” for å bli belønnet med en 100 % innskuddsbonus opp til $600!

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?