888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Petter Northug vant $60 000 ved SCCOP #2 hos PokerStars

Petter Northug vant $60 000 ved SCCOP #2 hos PokerStars 0001

Natt til tirsdag endte skikongen Petter Northug på en imponerende 7. plass under PokerStars Spring Championship of Online Poker (SCCOP). 997 spillere hadde betalt inn $2 100 i innkjøp og førstepremien var på $358 920. En Premie Northug kjempet lenge om, men måtte ta til takke med “bare” $60 000” i premiepenger etter han med {10-Hearts}{k-Clubs} havnet all-in mot {J-Spades}{A-Spades}.

Petter Northug vant  000 ved SCCOP #2 hos PokerStars 101

I følge www.side3.no har denne prestasjonen imponert både Johnny Lodden og Stephan Kjerstad som fulgte “Tugen” fra Monte Carlo, hvor Lodden nylig endte på 3. plass under EPT Grand Final.

Northug spiller under kallenavnet “NorthugJr” på hos PokerStars og ville ikke kommenter saken til Side3.

Northug er ikke ukjent med å komme langt i dyre og større turneringer. I 2010 imponerte han mange ved å komme i pengene under WSOP, hvor han ble nummer 653 av 7319 spillere. Northug vil nok ha en pokerkarriere foran seg den dagen skiene legges på hylla.

Bilder og informasjon er hentet fra www.side3.no

Vil du delta i SCOOP Main Event hos PokerStars?

2013 utgaven av PokerStars Spring Championship Of Online Poker (SCOOP) kommer til å bli den største og beste SCOOP festivalen til dags dato takket være PokerStars som garanterer en samlet premiepott på minimum $40 000 000! 3 millioner dollar er reservert til SCOOP Low Main Event og SCOOP Medium Main Event, to turneringer du kan spille gratis!

SCOOP Main Event Low er kun lavt på grunn av innkjøpet som er på $109 og den garanterte premiepotten er på $1 000 000! Storebroren “Medium” koster $1 050 i innkjøp og har en garantert premiepott på $2 000 000. Hva med at vi hos PokerNews har 75 x SCOOP Low Main Event billetter og 7 x SCOOP Medium Main Event billetter som vi vil kvitte oss med.

Gjennom PokerNews kan du være med å vinne din billett til enten Low eller Medium Main Event eller hva med begge? Vi gir bort hele 82 SCOOP Main Event billetter.

Finn ut mer om dette herlige tilbudet ved vår PokerNews SCOOP kampanjeside!

Hva synes du?