888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

PartyPoker Vinn en fotballreise til Manchester

 • PokerNews redaksjonen - Per ArnesenPokerNews redaksjonen - Per Arnesen
PartyPoker Vinn en fotballreise til Manchester 0001

Manchester United er en av dem største med mest suksessfulle lagene i verden og Old Trafford er hjemmebane som er mest kjent i verden. Nå kan du vinne en pakketur dit med PartyPoker.

Fra 27. mai til 4. August vil PartyPoker kjøre flere satellitter som leder til en ukentlig $85 $85 Road to Old Trafford Satellite, hvor en eksklusiv pakke til en verdi på $1 575 er garantert. Pakken inneholder:
$365 Old Trafford Main Event buy-in

 • Tre netter på hotell
 • $550 I lommepenger
 • $35 charity donation

I tillegg til og spille poker på Old Trafford mot noen av Manchester United sine tidligere og nåværende spillere, vinneren av denne pakken vil også få være med på en VIP omvisning, motta offisielle Manchester United produkter og inngang til et VIP Player Party og feire med Manchester United sine helter!

Det vil også være satellitter som gir seter til $365 buy-in turneringen. Sjekk ut PartyPoker for mere informasjon.

Sjekk ut PartyPoker nå!

$10 000 Daily Giveaway avsluttes snart

PartyPoker Vinn en fotballreise til Manchester 101

I hele mai måned kan PartyPoker spillere vinne sin del av $10 000 hver dag hos PartyPoker ved $10 000 Daily Giveaway kampanje .
Hver dag fra mandag til lørdag ut mai måned kjører PartyPoker hele fire daglige turneringer med en samlet premiepott på $10 000. På lørdag er det den siste $10 000 garantert turneringen som koster kun tre (3) PartyPoints i innkjøp! En turnering med store verdier og muligheter som kan gi deg mye penger.

TurneringDato Klokken (CET)Innkjøp
$1 000 Daily GiveawayMan-Lør18:00Gratis
$2 000 Daily GiveawayMan-Lør20:00Gratis
$5 000 Daily GiveawayMan-Lør21:001 PartyPoint
$2 000 Daily GiveawayMan-Lør23:00Gratis
$10 000 Sunday GiveawaySunday20:003 PartyPoints

PartyPoints må være innspilt 24 timer før turneringen starter.

Vinn din WSOP pokerpakke hos PartyPoker?

PartyPoker Vinn en fotballreise til Manchester 102

2013 World Series of Poker starter onsdag 29. mai og har du enda ikke vunnet din WSOP pokerpakke hos PartyPoker, så er det på tide å komme seg i gang. PartyPoker kjører nå sin WSOP kampanje.

PokerNews blir selvsagt til stede i Las Vegas og hvor vårt NewsTeam skal dekke hver eneste WSOP øvelse og vi blir er stolte hvis vi kan oppdatere at en av våre PokerNews PartyPoker spillere kommer seg i pengene og kanskje vinner en av øvelsene.

Sjekk ut lobbyen til PartyPoker og velg blant dem mange satellittene som til slutt leder til at to spillere vinner en WSOP pakke. Det er minimum en pokerpakke til en $2 500 WSOP øvelse og en WSOP Main Event pakke som skal bli vunnet hver uke. Har du vunnet din pakke? Hvis svaret er nei, da trenger du å kjappe deg med det, satellittene avsluttes den 16. juni og det er ikke mange ukene du har på deg til å vinne en WSOP pakke hos PartyPoker.

Hver søndag klokken 14:50 og helt fram til 16. juni vil det være en $700+$50 WSOP satellitt hos PartyPoker som gir 1 av 20 spillere en $14 000 2013 WSOP pokerpakke!

En pakke er garantert, men det vil bli gitt ut flere når WSOP nærmer seg. Den forrige $650 WSOP satellitten som er var den 28. april var det 65 spillere med og tre spillere vant hver sin pakke, mens 3 spillere vant henholdsvis $1 750, $1 050 og $700 i pengepremie. Vinnerne av pakkene ble "botServer555", "Poversohler" og "bigbingo67" til WSOP Main Event og verdien er hele $14 000!

Hver Main Event pakke inneholder:

 • $10 000 WSOP Main Event buy-in
 • $2 000 til lommepenger og reise
 • 10 netter på hotell i Las Vegas

Senere på kvelden klokken 15:45 ET (søndager) er den $275+£25 Las Vegas opplevelse satellitt hvor en $5 000 pokerpakke er garantert. Denne helgen var det 28 spillere som kjøpte seg inn og en $5 500 pokerpakke ble delt ut og som ble vunnet "Lamotta3." Spillerne"marecek888," "carlosmuch," og "etoda" vant $1 100, $660 og $440 I pengepremier.

"Lamotta3" vil nå dra til Las Vegas med følgene:

 • $2 500 WSOP side event buy-in
 • $1 650 til reise og lommepenger
 • 7 netter på hotell i Las Vegas

Ikke bli motløs dersom innkjøpene til hoved satellittene er over ditt budsjett, PartyPoker kjører daglig et stort utvalg av satellitter som leder til hoved satellittene. Disse satellittene koster fra $1 og $80 og en rekke med gratisturneringer finner man i lobbyen også.

Sjekk ut PartyPoker nå!

Har du fått dine gratis $50 fra PartyPoker?

PartyPoker Vinn en fotballreise til Manchester 103

PartyPoker gir PokerNews sine lesere $50 bare for å lage en PartyPoker konto. Det er ingen skjulte krav. Du mottar gratis $50! Hva vil du bruke gratis $50 til? Vil du forsøke å gjøre disse om til et større pengebeløp ved å grinde på dem minste nivåene, eller vil du kvalifisere deg til WSOP?

Uansett hvilke planer du måtte ha, så må du gjøre følgene for å motta gratis $50 ved å følge stegene som er beskrevet nedenfor.

 • Last ned PartyPoker sin pokerklient gjennom PokerNews
 • Opprett en ny PartyPoker konto og skriv inn bonuskoden"NO50FREE"
 • Fyll inn registreringsskjemaet til PartyPoker
 • Klikk deg tilbake til PokerNews og fyll inn info ved vår lille registreringsskjema
 • Sjekk din E-post innboks og se etter en bekreftelse e-post fra free50@pokernews.com

Når du har mottatt en bekreftelse på E-post, vil $20 bli plassert inn på din PartyPoker konto. Du må tjene minimum 40 PartyPoints før du evt. kan ta ut disse pengene. Hvis du ikke tjener inn 40 poeng innen 60 dager, vil de $20 eller det som er igjen av dem, bortfalle din konto. PartyPoker poengene innspilles ved rater av (2) PartyPoints per $1 i generert rake eller turneringsavgift, så å tjene 40 poeng i løpet av 60 dager er relativt enkelt.

Når du har spilt inn 40 poeng vil du motta $30 inn på din bonuskonto som gir deg totalt $50 i bonus. Spill deretter inn 160 poeng som viderefører bonuspengene($30) til din pengekonto i en overføring. Du har 120 dager til å gjøre krav på de siste $30 av bonusen.

Få GRATIS $50!

Hva synes du?