PartyPoker: $10k Daily Giveaway er tilbake, WSOP Satellitter og gratis penger!

PartyPoker Weekly

Nå kan du vinne din del av $10 000 hver dag hos PartyPoker ved $10 000 Daily Giveaway kampanje .

Hver dag fra mandag til lørdag kjører PartyPoker hele fire daglige turneringer med en samlet premiepott på $10 000. På lørdager er det en stor $10 000 garantert turnering som koster kun tre (3) PartyPoints i innkjøp! En turnering med store verdier og muligheter som kan gi deg mye penger.

TurneringDato Klokken (CET)Innkjøp
$1 000 Daily GiveawayMan-Lør18:00Gratis
$2 000 Daily GiveawayMan-Lør20:00Gratis
$5 000 Daily GiveawayMan-Lør21:001 PartyPoint
$2 000 Daily GiveawayMan-Lør23:00Gratis
$10 000 Sunday GiveawaySunday20:003 PartyPoints

PartyPoints må være innspilt 24 timer før turneringen starter.

Som tabellen viser kan man ikke bare delta i en $5 000 freeroll uten utlegg, man kan også delta med innkjøp med noen få PartyPoints! Disse poengene blir man belønnet med i rater av 2 poeng per $1 man generer i rake eller i avgifter ved spill i turneringer, som du benytter deg til innkjøp ved $5 000 turneringen og dette tilsvarer $0,50 i rake eller avgifter, det er nesten gratis!

Lykke til!

Test ut PartyPoker nå!

PartyPoker: k Daily Giveaway er tilbake, WSOP Satellitter og gratis penger! 101

Delta i en $5 000 Freeroll hver uke!

Hver uke har du en mulighet til å øke din bankroll med del av $5 000 takket være den pågående Bankroll Booster kampanjen . $5 000 er garantert ved freerollen som spilles hver søndag klokken 14:30 EST og du kan motta et sete gratis til denne.

For å få seg et gratis sete, må man gjøre et innskudd med bonuskoden "BOOSTER" og du vil få et sete til den neste $5 000 Bankroll Booster Freeroll! Men har du ikke mulighet til sete inn penger til din PartyPoker konto kan du vinne ditt sete til freerollen veldig enkelt.

Spill inn kun fem (5) PartyPoints i løpet av uken og du vinner deg et sete. Det er veldig enkelt å klare det fordi PartyPoker belønner spiller PartyPoints i rater av 2 poeng per $1 man generer i rake eller i avgifter ved spill i turneringer. Det er også daglige freerolls, en koster bare ett (1) PartyPoints i innkjøp og spilles 3 ganger per dag. Den andre spilles to ganger per dag for nye cash game spillere.
Bli med i dag for å vinne din del av $5 000.

Prøv ut PartyPoker nå!

Les mer: https://www.pokernews.com/news/2012/03/partypoker-weekly-bankroll-booster-qualify-wpts-big-game-12213.htm

PartyPoker: k Daily Giveaway er tilbake, WSOP Satellitter og gratis penger! 102

På tide å vinne sin WSOP pokerpakke hos PartyPoker?

2013 World Series of Poker starter 29. mai og har du enda ikke vunnet din WSOP pokerpakke hos PartyPoker, så er det på tide å komme seg i gang. PartyPoker kjører nå sin WSOP kampanje.

PokerNews blir selvsagt til stede i Las Vegas og hvor vårt NewsTeam skal dekke hver eneste WSOP øvelse og vi blir er stolte hvis vi kan oppdatere at en av våre PokerNews PartyPoker spillere kommer seg i pengene og kanskje vinner en av øvelsene.

Sjekk ut lobbyen til PartyPoker og velg blant dem mange satellittene som til slutt leder til at to spillere vinner en WSOP pakke. Det er minimum en pokerpakke til en $2 500 WSOP øvelse og en WSOP Main Event pakke som skal bli vunnet hver uke. Har du vunnet din pakke? Hvis svaret er nei, da trenger du å kjappe deg med det, satellittene avsluttes den 16. juni og det er ikke mange ukene du har på deg til å vinne en WSOP pakke hos PartyPoker.

Hver søndag klokken 14:50 og helt fram til 16. juni vil det være en $700+$50 WSOP satellitt hos PartyPoker som gir 1 av 20 spillere en $14 000 2013 WSOP pokerpakke!

En pakke er garantert, men det vil bli gitt ut flere når WSOP nærmer seg. Den forrige $650 WSOP satellitten som er var den 28. april var det 65 spillere med og tre spillere vant hver sin pakke, mens 3 spillere vant henholdsvis $1 750, $1 050 og $700 i pengepremie. Vinnerne av pakkene ble "botServer555", "Poversohler" og "bigbingo67" til WSOP Main Event og verdien er hele $14 000!

Hver Main Event pakke inneholder:

 • $10 000 WSOP Main Event buy-in
 • $2 000 til lommepenger og reise
 • 10 netter på hotell i Las Vegas

Senere på kvelden klokken 15:45 ET (søndager) er den $275+£25 Las Vegas opplevelse satellitt hvor en $5 000 pokerpakke er garantert. $5 000 pokerpakke inneholder:

 • $2 500 WSOP side event buy-in
 • $1 650 til reise og lommepenger
 • 7 netter på hotell i Las Vegas

Ikke bli motløs dersom innkjøpene til hoved satellittene er over ditt budsjett, PartyPoker kjører daglig et stort utvalg av satellitter som leder til hoved satellittene. Disse satellittene koster fra $1 og $80 og en rekke med gratisturneringer finner man i lobbyen også.

Sjekk ut PartyPoker nå!

PartyPoker: k Daily Giveaway er tilbake, WSOP Satellitter og gratis penger! 103

Bruk dine gratis $50 til å kvalifisere deg til WSOP!

PartyPoker gir PokerNews sine lesere $50 bare for å lage en PartyPoker konto. Det er ingen skjulte krav. Du mottar gratis $50! Hva vil du bruke gratis $50 til? Vil du forsøke å gjøre disse om til et større pengebeløp ved å grinde på dem minste nivåene, eller vil du kvalifisere deg til WSOP?

Uansett hvilke planer du måtte ha, så må du gjøre følgene for å motta gratis $50 ved å følge stegene som er beskrevet nedenfor.

 • Last ned PartyPoker sin pokerklient gjennom PokerNews
 • Opprett en ny PartyPoker konto og skriv inn bonuskoden"NO50FREE"
 • Fyll inn registreringsskjemaet til PartyPoker
 • Klikk deg tilbake til PokerNews og fyll inn info ved vår lille registreringsskjema
 • Sjekk din E-post innboks og se etter en bekreftelse e-post fra free50@pokernews.com

Når du har mottatt en bekreftelse på E-post, vil $20 bli plassert inn på din PartyPoker konto. Du må tjene minimum 40 PartyPoints før du evt. kan ta ut disse pengene. Hvis du ikke tjener inn 40 poeng innen 60 dager, vil de $20 eller det som er igjen av dem, bortfalle din konto. PartyPoker poengene innspilles ved rater av (2) PartyPoints per $1 i generert rake eller turneringsavgift, så å tjene 40 poeng i løpet av 60 dager er relativt enkelt.

Når du har spilt inn 40 poeng vil du motta $30 inn på din bonuskonto som gir deg totalt $50 i bonus. Spill deretter inn 160 poeng som viderefører bonuspengene($30) til din pengekonto i en overføring. Du har 120 dager til å gjøre krav på de siste $30 av bonusen.

Få GRATIS $50!

PartyPoker: k Daily Giveaway er tilbake, WSOP Satellitter og gratis penger! 104

Vinn store bonuser hver uke ved FastForward Challenge!

FastForward er en av de mest spennende formatene som man kan spille innen online poker, takket været en helt ny kampanje hos PartyPoker kan dette bli veldig gunstig for deg som PartyPoker spiller.

FastForward Challenge vil gi pokerbonuser fra $5 til $100 bare fordi at man spiller ved FastForward bordene! Tjen et poeng og $5 finner veien til din konto. Tjen et poeng hver dag i syv dager og bonusen vil øke til $10.

Maksimal bonus er $100 og blir utbetalt til alles som tjener 100 poeng hver dag i syv dager. Dette virker som kanskje veldig mye poeng, men tenk på at man blir belønnet med 2 poeng for hver $1 man bidrar med i rake, dette tilsvarer totalt $50 i rake.

Poeng per dagFire dager på en ukeSyv dager
1 poeng hver dag$5 i pokerbonus$10 poker bonus
5 poeng per day$15 poker bonus$20 poker bonus
25 poeng per day$35 poker bonus$40 poker bonus
50 poeng per day$45 poker bonus$50 poker bonus
100 poeng per day$75 poker bonus$100 poker bonus

Som en ekstra bonus vil PartyPoker gi spillere ekstra med penger hvis man kvalifiserer for en bonus I 12 uker på rad.

Sjekk"+]Last ned PartyPoker nå!!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories