888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Full Tilt Poker lanserer Micro Turbo Online Poker Series (MTOPS)

  • PokerNews redaksjonen - Thor OlsenPokerNews redaksjonen - Thor Olsen
Full Tilt Poker

Full Tilt Poker har annonsert en helt ny serie med pokerturneringer som er beregnet til micro- and low-stakes. Fra 9-23. juni, vil Micro Turbo Online Poker Series (MTOPS) ha 75 øvelser, hvor alle er med re-entry format og mer enn $2 000 000 i garanterte premiepenger.

Seriens høydepunkt er MTOPS Main Event, en $15 buy-in no-limit hold'em turnering med $1 000 000 i garantert premiepott. Øvelsen starter klokken 16:00 ET, 23. juni og alle deltagere vil starte med 10 000 sjetonger.

MTOPS vil også inneholde et bredt utvalg av formatter, inkludert Full Tilt Poker’s nyeste format; Irish, Courchevel og 5-Card Stud. Innkjøpene er fra $0,50.

"We always want to give our players the best value possible," said Sarne Lightman, Full Tilt Poker’s Head of Marketing. "MTOPS features a huge variety of games, big prize pools and some of the smallest buy-ins we have ever offered. The Multi-Entry Turbo Format means even the most time-constrained players will be able to compete in what will be one of our most exciting and affordable tournament series yet."

For mer informasjon, sjekk ut
FullTiltPoker.com.

Hva synes du?