Full Tilt Poker lanserer Micro Turbo Online Poker Series (MTOPS)

  • PokerNews redaksjonen - Thor OlsenPokerNews redaksjonen - Thor Olsen
Full Tilt Poker

Full Tilt Poker har annonsert en helt ny serie med pokerturneringer som er beregnet til micro- and low-stakes. Fra 9-23. juni, vil Micro Turbo Online Poker Series (MTOPS) ha 75 øvelser, hvor alle er med re-entry format og mer enn $2 000 000 i garanterte premiepenger.

Seriens høydepunkt er MTOPS Main Event, en $15 buy-in no-limit hold'em turnering med $1 000 000 i garantert premiepott. Øvelsen starter klokken 16:00 ET, 23. juni og alle deltagere vil starte med 10 000 sjetonger.

MTOPS vil også inneholde et bredt utvalg av formatter, inkludert Full Tilt Poker’s nyeste format; Irish, Courchevel og 5-Card Stud. Innkjøpene er fra $0,50.

"We always want to give our players the best value possible," said Sarne Lightman, Full Tilt Poker’s Head of Marketing. "MTOPS features a huge variety of games, big prize pools and some of the smallest buy-ins we have ever offered. The Multi-Entry Turbo Format means even the most time-constrained players will be able to compete in what will be one of our most exciting and affordable tournament series yet."

For mer informasjon, sjekk ut
FullTiltPoker.com.

More Stories

Hva synes du?