888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Full Tilt Poker kvalifiseringer til Global Live Events

  • Chad Holloway - OVersatt av Theodor JensenChad Holloway - OVersatt av Theodor Jensen
Gus Hansen

High-stakes cash games hos Full Tilt Poker har lenge vært harde med mye action, som bevis for dette kan man lese dette ved The Online Railbird Report, og har Full Tilt poker kastes seg inn i trenden med online kvalifiseringer. Ut dette året gir Full Tilt Poker sine spillere en mulighet til å vinne pokerpakker til noen av den meste spennende live turneringer i verden, inkludert UK & Ireland Poker Tour (UKIPT), Eureka Poker Tour, Australia New Zealand Poker Tour (ANZPT) og Brazilian Series of Poker (BSOP).

“The live event experience has always been a cornerstone of the Full Tilt Poker brand,” said Full Tilt Poker Head of Marketing Sarne Lightman. “With a focus on poker, but also on fun and an enhanced live experience, we aim to give players every reason to qualify for these live events at Full Tilt Poker.”

Et stort utvalg av ukentlige online turneringer vil gi pokerpakker til forskjellige Event som inkluderer overnatting ved fem-stjerners hotell, en Full Tilt poker bager med effekter, eksklusive kampanjer og VIP behandling. Kvalifiserte spillere vil kunne delta i en eksklusiv Last Longer kampanje ved noen av stoppestedene, her vil den spiller som kommer lengst av dem kvalifiserte vinne et sete til den neste Main Event som er på den turen.

Satellittene starter denne helgen med Eureka Croatia, ANZPT Queenstown og BSOP Rio de Janeiro med pokerpakker og seter til vinnerne på søndag. Spillere utenfor USA kan signere en Full Tilt Poker konto gjennom PokerNews og motta en 100 % innskuddsbonus på opp til $600.

Relaterte turneringer

Hva synes du?