888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Den britiske profesjonelle pokerspilleren Marcus Bebb-Jones er dømt for drap

  • Matthew Pitt - Oversatt av Theodor JensenMatthew Pitt - Oversatt av Theodor Jensen
Marcus Bebb-Jones

Den britiske profesjonell pokerspiller Marcus Bebb-Jones er blitt fengslet og soner nå dom på 20 år i USA. Bebb-Jones, 49. Sa seg skyldig i overlagt drap på sin kone.

Bebb-Jones og hans kone, Sabrina, drev et hotell i Colorado på nittetallet og det var en ansatt ved hotellet som meldte Mrs. Bebb-Jones savnet i 1997. Marcus Bebb-Jones påstod da at Sabrina hadde forlatt han mens dem, var på en dagstur, i 2004, ble hodeskallen til Sabrina Bebb-Jones funnet in nasjonal park.

Etter sin kones forsvinning dro Marcus Bebb-Jones til Las Vegas for å gamble, hvor han så lot sin sønn være alene på hotellet. Etterforskerne i saken opplyser at det har blitt tatt ut nesten $5 700 fra Sabrina Bebb-Jones sitt kredittkort og $7 000 ble avvist. Bebb-Jones sin sønn ble oppdaget alene på hotellrommet og ble tatt hånd av myndigheten, en renholder fant Bebb-Jones med skuddskader ved et annet hotell, etter det som betegner som et mislykket selvmordsforsøk.

Bebb-Jones returnerte til England i 1998, hvor han ble arrestert ved sitt hjem i Kidderminster i 2009 og bel tiltalt for drapet på sin kone. Bebb-Jones nektet for å ha noe med drapet og gjøre, men innrømmet forholdet etter at han skulle overføres til USA, hvor en livstid i fengsel eller en dødsdom ventet han der.

I februar, 2012, Bebb-Jones sa seg skyldig for drap for å unngå en fengselsdom på mer enn 20 år. Bebb-Jones fortalte Judge Daniel Petre,“I didn’t intentionally kill Sabrina but what I did was wrong and I ask for your forgiveness.”

Sabrina sin familie ba dommer Judge Petre om å den strengeste straff, mens sønnen som nå er 19 år skrev til rette og ba om frifinnelse. Dommer Judge Petre sendte Bebb-Jones til 20 år i fengsel med rabatt for de 1 261 dagene han tilbrakte i arrest.

Hva synes du?