WSOP 2018

Delta i $1 500 000 Guaranteed Pokerfest III Main Event for bare $1

Delta i $1 500 000 Guaranteed Pokerfest III Main Event for bare $1 0001

Pokerfest III online festivalen avsluttes nå på søndag hvor det der en Main Event med hele $1 500 00 i garantert premiepott. Dette er en turnering du kan delta i men en investering på bare $1? Vil du vite mer på hvordan du kan gjøre om $1 til enormt mye penger? Les videre og finn ut hvordan du kan vinne din del av $1 500 000 for bare $1.

$1 500 000 guaranteed Pokerfest III Main Event starter klokken 19:30 GMTsøndag 5. mai og koster $640 i innkjøp. Takket være vårt forhold til vår pokerpartnere PartyPoker og bwin, kan PokerNews lesere få muligheten til å delta i Pokerfest III Main Event for bare en dollar.

Sjekk din kalender og rydd plass for lørdag klokken 21:00 CEST, 4. mai, da starter nemlig PokerNews sin Pokerfest satellitt. Denne eksklusive PokerNews satellitten koster kun $1 i innkjøp, så her trenger man ikke blåse bort masse penger, selv med det lave innkjøpet kommer det til å være hele 2 stk. Pokerfest III Main Event seter som er lagt til i premiepotten! Det blir lagt til et Main Event sete for hver $640 som kommer inn via innkjøpene.

Denne herlige satellitten er dog kun for spillere som har registrert sine PartyPoker kontoer gjennom PokerNews sine linker, får lov til å delta i denne satellitten og Pokerfest III Main Event hos enten PartyPoker eller bwin!

Hvis du enda ikke har en bwin eller PartyPoker konto – kan du registrere deg hos begge, som PokerNews kan hjelpe deg med. Last ned bwin via PokerNews sin link og du kan delta i vår Pokerfest Main Event satellitt. Hva mer har vi til deg, du kan også motta en 100 % innskuddsbonus på opp til $500, ved ditt første innskudd.
Dersom du ønsker å spille hos PartyPoker kan du laste ned PartyPoker sin pokerklient gjennom PokerNews og deretter gjøre krav på gratis $50. Alt du trenger å gjøre er følge disse enkle stegene og gratis $50 blir dine.

  • Last ned PartyPoker sin pokerklient gjennom PokerNews
  • Opprett en ny PartyPoker konto og skriv inn bonuskoden"NO50FREE"
  • Fyll inn registreringsskjemaet til PartyPoker
  • Klikk deg tilbake til PokerNews og fyll inn info ved vår lille registreringsskjema
  • Sjekk din E-post innboks og se etter en bekreftelse e-post fra free50@pokernews.com

Når du har mottatt en bekreftelse på E-post, vil $20 bli plassert inn på din PartyPoker konto. Du må tjene minimum 40 PartyPoints før du evt. kan ta ut disse pengene. Hvis du ikke tjener inn 40 poeng innen 60 dager, vil de $20 eller det som er igjen av dem, bortfalle din konto. PartyPoker poengene innspilles ved rater av (2) PartyPoints per $1 i generert rake eller turneringsavgift, så å tjene 40 poeng i løpet av 60 dager er relativt enkelt.

Hva venter du på? Last ned bwin eller PartyPoker i dag og vinn ditt sete til
Pokerfest III Main Event.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories