888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Vinn $5 for hver spiller man slår ut ved bet-at-home.com Bounty Brawl Freerolls

  • PokerNews redaksjonen - Per ArnesenPokerNews redaksjonen - Per Arnesen
bet-at-home.com Bounty Brawl Freerolls

Hvor mange ganger har man ikke spilt i en online pokerturnering hvor man har slått flere av sine motstandere, og opplevd ikke kommet seg til en pengeplassering? Det har hendt flere av oss mer enn vi kan innrømme og frustrasjonen er stor hver gang dette skjer.

Takket være bet-at-home.com Bounty Brawl Freerolls som er en eksklusiv PokerNews kampanje, hvor du kan tjene penger i en turnering uten at man kommer til en pengeplassering. Vil du vite mer om dette konseptet og kampanjen? Les videre og finn ut hvordan du kan delta.

Bounty turneringer er ekstremt populære takket være den strukturen som gjør at spillere kan tjene penger uten å komme seg til en pengeplassering. Ved PokerNews bet-at-home.com Bounty Brawl kan spillere nå delta ved tre bounty turneringer helt gratis og samtidig en mulighet til å vinne penger.

$4 500 PokerNews bet at home Bounty Brawl vil inneholde tre eksklusive PokerNews turneringer, hver turnering har en premiepott på $1 500. Det vil også bli lagt til $5 i bounty premie for hver spiller man slår ut i turneringene. Slå ut fem spillere og vinn $25 uten at man har betalt seg inn i turneringen; det er ingen grense på hvor mange bounty premier man kan vinne. Vi er sikre på at man ser hvor lønnsomt dette kan bli.

Nå som du er klar hvordan du kan tjene penger i en pokerturnering uten å måtte vinne den, er det vel på sin plass og vite hvordan man kan delta i denne turneringen hos bet-at-home. For å delta ved PokerNews bet at home Bounty Brawl turneringene trenger du og:

  • Laste ned bet at home poker via PokerNews.
  • Opprett din bet at home konto.
  • Spill inn 50 Frequent Player Points (FPP) i løpet av kvalifseringsperioden.
  • Delta i turneringene.
  • Slå ut spillere og motta $5 i bounty premie per hode.
  • Tjen penger!

FPP blir opptjent i rater av 1 FPP per 0,25 i innspilt rake.

Informasjon om turneringene og kvalifiseringskrav

TurneringDatoKlokken (GMT)Premiepott Kvalifiseringsperiode
PokerNews Bounty Brawl #14. mai19:00$1 5004. april 00:01 GMT – 1. mai 23:39
PokerNews Bounty Brawl #21. Juni19:00$1 5004. mai. 00:01 GMT – 29. mai 23:59
PokerNews Bounty Brawl #329. juni19:00$1 5001. juni 00:01 GMT – 26. Juni 23:59

Hver av disse turneringene startet hver spiller med 3 000 sjetonger og har blindeperiode på 15 minutter som starter på 10/20. Dette gir spillerne god tid til å spille mye poker.

For uten PokerNews sin eksklusive Bounty Brawl turneringene, vil PokerNews spillere dra nytte av en 100 % opp til €1 000 innskuddsbonus når man gjør sitt første innskudd. Sørg for å bruke bonuskoden "P1000" bet at home matcher ditt første innskudd til maks €1 000. Du har 60 dager på å klare bonusen, sjekk bet at home sin side for vilkår & betingelser.

Sjekk ut bet-at-home.com sin side for vilkår % betingelser angående bonusen.

Hva synes du?