888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Siste mulighet for deltagelse ved vår $67 500 PokerNews Freeroll Serie hos PokerStars!

  • PokerNews redaktionen  - Theodor OlsenPokerNews redaktionen - Theodor Olsen
$67,500 PokerNews freeroll series

$67 500 PokerStars PokerNews Freeroll Serien nærmer seg slutten, men ikke før den siste $5 000 freerollen den 8. mai er unnagjort. Er du kvalifisert?

$67 500 PokerStars PokerNews Freeroll Serien er nok et bevis på at PokerStars er den pokersiden som har de beste kampanjer til våre lesere, verden over. Med dette sagt er det enda 1 stk. $5 000 freeroll igjen og den er åpen for bade nye og nåværende spillere som har registrert seg gjennom PokerNews sine linker og markedsføringskode ved registrering av sine kontoer.

Kvalifiseringsperioden til freerollen den 8. mai avsluttes i kveld, men det er ikke for sent til å delta. Nye spillere som vil delta trenger kun å sette inn penger før midnatt i kveld for å kunne delta.

Når man gjør sitt første innskudd av penger er det veldig viktig å benytte seg av markedsføringskoden "NORWEGIANPOKERNEWS " og bonuskoden "STARS600" for å kunne dra nytte av en 100 % opp til $600 i velkomstbonusen og kombinert med denne kampanjen.

Nåværende spillere som allerede har gjort sitt først innskudd til PokerStars trenger å spille inn 25 VPP i løpet av kvalifiseringsperioden for å kunne delta i den neste $5 000 freerollen. VPP blir innspilt i rater ut i fra spill, innsats og valuta det blir spilt i. Det å spille inn 25 VPP er enkelt, selv på de laveste kursene hos PokerStars.

Gjenværende $67 500 PokerStars PokerNews Freeroll Serien

PokerStars ID$5k Freeroll DatoKlokkenKvalifiseringsperiodeFormat
681095641mai. 819:00GMTapr. 22-30Turbo NL Hold’em

Ikke nok med at man kan vinne sin del av en premiepott på $5 000 hver i 12 uker, spillere har også muligheten til tjene ekstra penger med en god sammenlagt poengsum/plassering ved PokerStars $67 500 Freeroll Leader board. En plassering blant dem 30 beste i hver turnering gir mellom 5-100 poeng, og dem 15 beste spillere ved ledertavlen vil dele en premiepott på $7 500, hvor vinneren mottar $1 500!

Sjekk ut vilkår & betingelser fliken for mer informasjon.

Spillere som har eller registrerer seg hos PokerStars gjennom PokerNews gjør at disse er automatisk med på alle våre fremtidige kampanjer hos PokerStars og da er det viktig av markedsføringskoden og bonuskoden blir benyttet. Fram til nå har PokerNews lesere deltatt og spilt om premier for over $500 000.

Viktig info: Hvis man har spørsmål angående billettene til turneringene, vennligst kontakt PokerStars support direkte gjennom PokerStars sin pokerklient. Dem vil svare på din henvendelse.

Hva synes du?