Seat Open: Jason Koon del II

  • PokerNews redaksjonenPokerNews redaksjonen

Mange følger flere pokerproffene på Twitter og andre sosiale medier, gjennom live oppdateringene fra forskjellige live turneringer og ved deres online spilling. Men hvordan startet poker karrieren til proffene? PokerNews har svaret og mere til ved vår Seat Open with.. serie.

Jason Koon er gjest i denne utgaven av Seat Open. I del I , fortalte ha nom sin oppvkest og hvordan han har fulgt sine pokerdrømmer og den gleden det har gitt han. Her ved del II forteller Koon om sitt største øyeblikk innen poker, hans avgjørelse om å spille poker på fulltid og hva hans håp er for framtiden.

Følg med for del II av denne videoen som kommer i slutten av uken og se flere videoer fra Seat Open serien med blant annet Johnny Lodden.

More Stories

Relaterte spillere

Hva synes du?