Ray Bitar erkjenner skyld, venter på en hjertetransplantasjon

  • Rich Ryan - oversatt av PokerNews redaksjonenRich Ryan - oversatt av PokerNews redaksjonen
Ray Bitar erkjenner skyld, venter på en hjertetransplantasjon 0001

Mandag rapporterte The Wall Street Journal at den tidligere Full Tilt Poker CEO Ray Bitar fikk en avtale ved å erkjenne seg skyldig til de straffesaker han er blitt tiltalt for, grunnen til erkjennelsen skal vist være at han har trenger en hjertetransplantasjon.

Ved høringen ved United States District Court for the Southern District of New York, har U.S. District Judge Loretta Preska satt 19. april som en foreløpig dato hvor Bitar vil erkjenne straffeskyld i straffesaken mot han i California. Bitar vil før den tid gjennomføre en livsviktig operasjon i California.

John F. Baughman, Bitar sin advokat annonserte at Bitar har erkjent straffeskyld, men vil ikke røpe hva han erkjenner straffeskyld på.

"It's a very unusual situation," Mr. Baughman said. "We've been able to work out something with the government that takes into account the unique circumstances. We appreciate the government's courtesy in this regard."

Bitar lot seg frivillig bli pågrepet forrige juli ved John F. Kennedy Airport da han ankom USA for første gang siden Black Friday. I mars, 2012, , unnskyldte han seg i et intervju med PokerStrategy.

I juli 2012 , kjøpte Rational Group Full Til poker og inngikk en avtale med U.S. Department of Justice for en sum på $731 000 000.

More Stories

Hva synes du?