888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

PokerStars søker om norsk spillelisens?

  • PokerNews redaksjonen - Per ArnesenPokerNews redaksjonen - Per Arnesen
PokerStars søker om norsk spillelisens? 0001

I følge NTB og Dagens Næringsliv er PokerStars i forhandlinger med ti europeiske land som vurderer en lisensiering av poker og andre pengespill på nettet. Norge er ikke blant disse landene, og er i tillegg et av få europeiske land med lovforbud mot organisert pokerspill og andre pengespill.

I følge markedsdirektør Fredrik Ekdahl i Pokerstars er dem villig til å gi norske myndigheter innflytelse i bytte mot en lisensordning og sier videre at PokerStars er klare til å bli skattlagt for spilleinntekter fra norske spillere, og til bli og underlagt norsk kontrollmyndighet i bytte mot en lisens.

PokerStars har positive erfaringer med en slik ordning i Danmark siden januar 2012.

Ifølge Lotteritilsynet ligger bruttoomsetningen fra norske spillere på utenlandske spillnettsteder på rundt fem milliarder kroner årlig.

I Danmark opplever danske spillere at dem ikke kan spille med ekte penger ved pokersider som ikke har dansk spillerlisens. Skulle PokerStars få norsk spillerlisens kan norske spillere oppleve å bli utestengt fra andre pokersider som ikke har norsk spillerlisens, men et slikt lovforslag er enda blitt pålagt av norske myndigheter.

Kilder: www.e24.nowww.dk.pokernews.comwww.skat.dk

Hva synes du?