MEGADEAL pakke til alle nye spiller hos PKR fram til 21. april.

  • PokerNews redaksjonen - Per ArnesenPokerNews redaksjonen - Per Arnesen
PKR MEGADEAL

Nå er det en gylden mulighet til å registrere en gratis PKR pokerkonto, gjør du akkurat det nå og setter inn penger før 21. april, vil du motta velkomstpakken MEGADEAL. Dette tilbudet er kun tilgjengelig for PokerNews sine lesere verden over.

PKR tok online pokerverden med storm da dem lanserte sin 3D klient i 2006 og veldig mange spillere flokket seg til pokersiden Nå i 2013 fortsetter PKR sin vekst med å ha over 3 millioner registrerte spillere. Er du enda en av dem som ikke har en PKR konto enda? Da er tiden inne for å gjøre akkurat det, fordi alle nye spillere som gjør sitt første innskudd hos PKR fra 18. mars til 21. april vil være berettiget for en MEGADEAL pakke.

MEGADEAL pakken er eksklusiv til lesere av PokerNews og man vil ikke finne dette tilbudet ellers på nettet. Hva er en MEGADEAL pakke? Hva er det som er så mega stort? Les videre og se listen nedenfor med detaljer om hva MEGADEAL er.

  • $10 lagt til din pokerkonto
  • En billett til $20 000 guaranteed Mini Masters
  • $12 billett til uansett turnering
  • Sete til den neste $2 500 Depositors Freeroll
  • Automatisk oppgradering til Club PKR fordelene
  • Billetter til gratisturneringer å spille om en premiepott på $3 000
  • 1 000 PKR poeng til bruk til hva man vil

Gavene ovenfor er verdt minst $300, men kommer du langt ved turneringene, kan MEGADEAL pakken gi deg en den neste velkomstbonusen PKR noensinne har tilbudt.

Uansett hva du gjør, gå ikke glipp av denne herlige MEGADEAL pakken som PKRtilbyr deg gjennom PokerNews. Gjør ditt første innskudd hos PKR i perioden 18. mars til 21. april. Når du gjennomfører ditt første innskudd, husk at du må bruke bonuskoden: "PNMEGADEAL." Denne koden gir deg en 100 % bonus opptil $250 og tilgangen til MEGADEAL sine fordeler som er vist ovenfor.

More Stories

Hva synes du?