888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Kun to freerolls igjen ved vår 67 500 PokerNews Freeroll Serie hos PokerStars!

  • PokerNews redaksjonen - Per ArnesenPokerNews redaksjonen - Per Arnesen
Kun to freerolls igjen ved vår 67 500 PokerNews Freeroll Serie hos PokerStars! 0001

$67 500 PokerStars PokerNews Freeroll Serien har gjennomført 10 av de 12 $5 000 freerollene hvor mange PokerNews PokerStars spillere har sikret seg let tjente penger. Det er ingen grunn til å få panikk, det er fortsatt 2 freerolls igjen som lesere av PokerNews kan delta i fra til 8. mai

Denne populære kampanjen er åpen for nye og nåværende PokerStars kunder som har har benyttet seg av PokerNews sine linker og markdesføringskoder til å registrere sine kontoer. Nye spillere som vil delta i den neste $5 000 freerollen må gjøre et innskudd av penger i kvalifiseringsperioden for å motta et sette til den neste $5 000 freerollen.

Dersom man her klart kravene i perioden 15-21. april vil man kunne delta i freerollen som spilles i kveld (24. april).
Når man gjør sitt første innskudd av penger er det veldig viktig å benytte seg av markedsføringskoden "NORWEGIANPOKERNEWS " og bonuskoden "STARS600" for å kunne dra nytte av en 100 % opp til $600 i velkomstbonusen og kombinert med denne kampanjen.

Nåværende spillere som allerede har gjort sitt først innskudd til PokerStars trenger å spille inn 25 VPP i løpet av kvalifiseringsperioden for å kunne delta i den neste $5 000 freerollen. VPP blir innspilt i rater ut i fra spill, innsats og valuta det blir spilt i. Det å spille inn 25 VPP er enkelt, selv på de laveste kursene hos PokerStars.

Gjenværende $67 500 PokerStars PokerNews Freeroll Serien

PokerStars ID$5k Freeroll DatoKlokkenKvalifiseringsperiodeFormat
681095640apr. 2419:00GMTapr. 15-21Turbo NL Hold’em
681095641mai. 819:00GMTapr. 22-30Turbo NL Hold’em

Ikke nok med at man kan vinne sin del av en premiepott på $5 000 hver i 12 uker, spillere har også muligheten til tjene ekstra penger med en god sammenlagt poengsum/plassering ved PokerStars $67 500 Freeroll Leader board. En plassering blant dem 30 beste i hver turnering gir mellom 5-100 poeng, og dem 15 beste spillere ved ledertavlen vil dele en premiepott på $7 500, hvor vinneren mottar $1 500!

Sjekk ut vilkår & betingelser fliken for mer informasjon.

Spillere som har eller registrerer seg hos PokerStars gjennom PokerNews gjør at disse er automatisk med på alle våre fremtidige kampanjer hos PokerStars og da er det viktig av markedsføringskoden og bonuskoden blir benyttet. Fram til nå har PokerNews lesere deltatt og spilt om premier for over $500 000.

Viktig info: Hvis man har spørsmål angående billettene til turneringene, vennligst kontakt PokerStars support direkte gjennom PokerStars sin pokerklient. Dem vil svare på din henvendelse.

Hva synes du?