Joe Hachem har valgt 2 av 4 spillere til Team Asia-Pacific

Joe Hachem

Flere nyheter har kommet fra Melbourne, Australia, i forbindelse med
2013 World Series of Poker Asia-Pacific Caesars Cup. Denne gangen er det 2005 WSOP Main Event mesteren Joe Hachem som har valgt sint to første spillere som skal presentere Team Asia-Pacific. Mesteren har valgt mannen med fem WSOP armbånd, Jeff Lisandro og Australia beste kvinnelige pokerspiller Jackie Glazier.

Lisandro er en spiller Hachem kan trenge til sitt team, som i 2009 ikke bare vant et, ikke to, men tre WSOP armbånd i løpet den sommeren. Lisandro vant $1 500 Seven-Card Stud, $10 000 World Championship Seven-Card Stud Hi/Lo og $2 500 Seven-Card Razz. I 2010 vant Lisandro sitt femte armbånd under WSOP Europe etter han vant £5 000 Pot-Limit Omaha.

Glazier har vunnet over $950 000 ved live turneringer og nummer 19 ved den australske all-time money list. Hun er den best kvinnelige spilleren ved den listen og et av dem mest gjenkjennelige spilleren i Australia. Glazier fikk 2. plass under WSOP 2012 ved $3 000 No-Limit Hold'em for $458 996.

Fredag annonserte Phil Ivey sitt Team Americas for konkurransen og Hacehm fulgte opp på mandag via Twitter. Hachem har enda to spillere igjen, men ryktene sier at han venter at disse spillerne skal komme til Melbourne før dem blir annonsert. Sam Trickett, kaptein for Team Europe har enda ikke annonsert sitt lag.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories