888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Ingen aprilsnarr: Vi tilbyr over $100 000 i eksklusive kampanjer akkurat nå!

  • PokerNews redaksjonen - Per ArnesenPokerNews redaksjonen - Per Arnesen
PokerNews +EV

Kåret til Best Poker Affiliate at the 2013 iGB Affiliate Awards, PokerNews er stolt av å kunne ofte tilby våre lesere gode kampanjer ved våre beste pokerpartnere. Mange av disse kampanjene er forklart i denne ukens PokerNews +EV.

Få med deg $15 000 $15K Titan Spring Freeroll Serien

Det er hele 10 turneringer igjen som er gratis å delta i vår $15 000 Titan Spring Freeroll Serie hvor det er $1 000 i premiepotten på hver av disse turneringene. PokerNews sine lesere kan også delta i $5 000 RakeChase hos Titan Poker i de kommende månedene..

Hver søndag fra nå av og til 9. juni vil en $1 000 Freeroll finne sted klokken 19:00 hos Titan Poker – den neste starter 7. april . Hvis du vil delta i denne freerollen, må du ha gjort et innskudd av penger til din Titan Poker konto (før midnatt 6. april), uansett om du er en ny eller nåværende spiller.

Det er ikke bare 10 x $1 000 freerolls ved denne kampanjen, det vil også være hele 20 x $100 freerolls som finner sted fram til 29. mai. Hver av disse finner sted klokken 19:00 og er inndelt i tre perioder som man kan lese mer om ved $15 000 Titan Spring Freeroll siden.

$100 freerollene har ingen kvalifiseringskrav, med disse er kun åpne for spillere som linket til PokerNews og våre samarbeidspartnere Spillere kan ta så mange rebuys til $0,10 som dem ønsker i løpet av de fire første nivåene, noe som ikke bare øker sjansene til å vinne penger, men premiepotten kommer garantert til å bli større enn $100!

Hvis du gjør ditt første innskudd hos Titan Poker må ikke glemme bonuskoden "NOPNEWS " som gir deg en velkomstbonus på 200 % opp til $2 000 og sikrer deg at du kan delta i Titan Poker $15,000 Spring Freeroll Serien.

Kvalifiser deg til den neste $5 000 Freeroll i vår $67 500KPokerStars PokerNews Freeroll Serie

Nå er det din mulighet til å delta i $67 500 PokerStars PokerNews Freeroll Serien ved å kvalifisere seg fram til 8. mai.

Denne kampanjen med Freeroll er kun åpen for PokerStars spillere som har registrert seg via PokerNews sine linker og benyttet seg av våre markedsføringskoder. Nye spillere hos PokerStars (gjennom PokerNews) må man gjøre sitt første innskudd av penger i kvalifseringsperioden før den neste Freerollen finner sted. Glem ikke at man som en ny spiller kan man hjelpe seg med en innskuddsbonus på 100 % opp $600.

Husk at man MÅ benytte seg av vår markedsføringskode “NORWEGIANPOKERNERNEWS ” og bonuskoden “STARS600” for å kunne delta i vår $67 500 PokerStars PokerNews Freeroll Serie og innskuddsbonusen.
Mer informasjon om de kommende gratisturneringene, klikk her .

Bruk fordelen ved PKR sin MEDADEAL!

Registrer deg hos PKR gjennom PokerNews og du vil motta en 100 % velkomstbonus opp til $250 og man vil også bli belønnet med PokerNews sin eksklusive MEGADEAL!

Hvis man er en av mange som enda ikke har en PKR konto, er tiden inne for det akkurat nå. Nye spillere som gjør sitt første innskudd til sin nye PKR konto i perioden 18. mars til 21. april vil være berettiget for en MEGADEAL pakke, som er eksklusiv for lesere av PokerNews.

Alt du trenger for å motta en MEGADEAL pakke er å laste ned PKR PKR gjennom PokerNews og gjør ditt første innskudd (Paysafe, UKASH, Visa, MasterCard og Neteller) i perioden 18. mars til midnatt 21. april. Husk å benytte deg bonudkoden: "PNMEGADEAL". Denne koden gir deg en 100 % bonus opp til $250 og tilgang til MEGADEAL fordelene som er vist nedenfor.

  • $10 lagt til din pokerkonto
  • En billet til $20 000 guaranteed Mini Masters
  • $12 billett til uansett turnering
  • Sete til den neste $2 500 Depositors Freeroll
  • Automatisk oppgradering til Club PKR fordelene
  • Billetter til gratisturneringer å spille om en premiepott på $3 000
  • 1 000 PKR poeng til bruk til hva man vil

For mer informasjon om PKR MEGADEAL, klikk her .
Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?