Full Tilt Poker lanserer 'New To the Game' bord.

Full Tilt Poker

Full Tilt Poker sin pokerklient har alltid vært en av favorittene blant veldig mange online pokerspillere. Nå har pokerklienten blitt enda mere kundevennlig til nye pokerspiller, takket være lanseringen av New To the Game bordene.

Disse nye bordene tilbys nå både ved både ring-game og turneingsbord som dekker de laveste nivåene. Ved disse bordene vil spillere oppleve en roligere spillehastighet, tips om nøkkelinformasjon og viser styrken på hånden.
I følge Full Tilt Poker sin nettsidefinner man følgene informasjon New To the Game bordene:

Full Tilt Poker sine Ny til spillet-bord gir spillerne en enklere måte å oppleve de forskjellige spilltypene på, samtidig som de forbedrer ferdighetene sine.
Spillet går saktere enn på vanlige bord, og du får tips underveis som gir deg informasjon om viktige aspekter ved spillet og mulighetene du har ved bordet. I tillegg vises styrken til hånden din alltid, noe som gjør det lett å se hvordan hånden utvikler seg.
Når du føler deg komfortabel med å spille en av våre spillevarianter, kan du benytte Ny til spillet-bordene for å prøve deg på de andre variantene som vi tilbyr hos Full Tilt Poker.

Kom i gang
For å finne et Ny til spillet-bord, enten du er på jakt etter et ringspill, en planlagt turnering eller en Sit & Go-turnering, anbefaler vi at du bruker grunnleggende visning av Full Tilt Poker-lobbyen. Grunnleggende visning er en interaktiv guide som er laget for å hjelpe deg med å finne spillene du vil spille via trinn-for-trinn-instruksjoner. For å aktivere grunnleggende visning åpner du Alternativer-menyen i lobbyen og velger Lobbyvisning > Grunnleggende visning.
Når du søker etter ditt foretrukne spill i grunnleggende visning, vil du få opp Ny til spillet-bordene hvis du har mulighet til å spille på dem. Hvis du ikke lenger kan spille på disse bordene, vil du automatisk få opp våre vanlige bord.

Full Tilt Poker lanserer 'New To the Game' bord. 101

I listen med spill til standardvisningen av lobbyen er Ny til spillet-bordene merket med det nye Ny til spillet-ikonet:

Full Tilt Poker lanserer 'New To the Game' bord. 102

Hvis du bruker standardvisning og har mulighet til å spille på Ny til spillet-bordene, vil listen med spill kun vise disse bordene. For å se alle de tilgjengelige spillene klikker du på Vis alle ringspillbord eller Vis alle Sit & Go-turneringer. Etter at du har gjort det kan du klikke på Vis bare ny til spillet-bord for å gå tilbake til den opprinnelige listen med spill.

Ny til spillet-ringspillbord har den laveste innsatsen vi tilbyr. Du kan maksimalt sitte på to Ny til spillet-ringspillbord samtidig.

Ny til spillet Sit & Go-turneringer har den laveste buy-in vi tilbyr. Du kan maksimalt sitte på to Ny til spillet-turneringsbord samtidig.

Hvem kan benytte seg av denne nye funksjonen?
Din mulighet til å spille på Ny til spillet-ringspillbord baserer seg på antallet hender du har spilt. På samme måte er muligheten din til å registrere deg i Ny til spillet-turneringer (planlagte turneringer og Sit & Go-er) avhengig av hvor mange turneringer du har spilt. Når du har spilt 2000 hender i et ringspill eller 75 planlagte turneringer eller Sit & Go-er av én enkelt variant, er du ikke lenger ny til spillet.

Les mer om dette hos Full Tilt Poker sinn webside.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories