888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Antonio Esfandiari signerer Ultimate Poker

  • Rich Ryan - Tilrettelagt av Theodor JensenRich Ryan - Tilrettelagt av Theodor Jensen
Antonio Esfandiari

Ultimate Poker, en lisensiert online pokerside som skal lanseres med real-money poker i Nevada, USA senere i år, annonserte nylig at dem har signert poker proffen Antonio Esfandiari til å bli deres ambassadør.

Esfandiari er den spilleren som har vunnet mest penger ved live turneringer med mer enn $24 millioner så langt i sin karriere. Han har to World Poker Tour titler og tre World Series of Poker bracelets, inkludert one-of-a-kind platinum bracelet ved Big One for One Drop I 2012, hvor han vant vant $18,3 millioner .

I følge en pressemelding fra Ultimate Poker om signeringen av Esfandiari:

"will lend the voice and weight of a true champion to a brand committed to becoming the players' choice for online poker."

"We're thrilled to have Antonio Esfandiari represent our company," said Ultimate Poker Chairman Tom Breitling. "Antonio is the ultimate champion and modern poker player. He brings the gaming lifestyle to the online arena with his work-hard, play-hard attitude."

Ultimate Poker er eid av Fertitta Interactive LLC som fikk sin lisens i Nevada i oktober 2012. Lisensen gjør at Fertitta Interactive kan drive med real-money online poker under navnet Ultimate Poker. Fertitta startet utviklingen av Ultimate Poker ervervet spilleselskapet CyberArts Licensing LLC forrige oktober. Selskapet sier at en lansering av pokersiden vil skje i slutten av 2013.

"With our unique ability to leverage the overlapping demographics between online gaming, traditional gaming and the worldwide sports and entertainment brand of the UFC, Ultimate Gaming is ideally positioned to rapidly capture a significant following in the United States and throughout the globe," Breitling said after the company received its license last year.

Relaterte spillere

Hva synes du?