Vinn 1 av 50 billetter MicroMillions Event #29 – passordet finner du her!

Vinn 1 av 50 billetter MicroMillions Event #29 – passordet finner du her! 0001

Den fjerde utgaven av den ekstremt populære online pokerfestivalen MicroMillions er like om hjørnet, PokerNews har ordnet en fantastisk avtale med PokerStars som våre lesere bør benytte seg av!
Fra 14-24. mars hos PokerStars, MicroMillions 4 vil inneholde hele 100 turneringer.

Hver av disse turneringene er laget spesielt for micro-stakes spillere og innkjøpene starter fra $0,01 og avsluttes med en $1 000 000 garantert Main Event som bare koste $22.

For første gang vil MicroMillions 4 ha en Zoom turnering og PokerNews sine lesere har nå muligheten til å delta i disse 2 turneringene helt gratis! Øvelse #4 er en $5,50 no limit Hold’em Zoom Turbo turnering med en premiepott på $75 000 garantert i premiepotten . Den andre Zoom turneringen er øvelse #29, som bare koster $3,30 buy-in, men har en premiepott på garantert $50 000.

Takket være vært et lang og godt samarbeid med PokerStars, vil våre lesere (med konto hos PokerStars opprettet gjennom våre linker) delta ved 1 spesiel gratisturnering som garanterer 50 seter til Pokerstars MicroMillions Zoom EV 029! Detaljene for denne gratisturneringene finner du under:

  • Navn: PokerNews Freeroll Sat to MicroMillions Zoom EV 029
  • Dato: 16. mars, 2013
  • Klokken: 19:30GMT
  • Tournament ID: 699484379
  • Passord: t4er24
  • Premie: Topp 50 mottar en billett til turnering #2013004029 den 17. mars.

Ikke nok med at PokerNews og PokerStars har enormt mange kampanjer sammen, men viste du at at siden 2011 har PokerNews sine lesere deltatt i kampanjer til en verdi på over $500 000 hos PokerStars! Det lønner seg å registrere sin pokerkonto gjennom PokerNews.

Hvis du enda ikke har en konto hos PokerStars for å kunne delta ved disse Freerollen, kan PokerNews hjelpe deg. Last ned PokerStars gjennom PokerNews, legg inn markedsføringskoden "NORWEGIANPOKERNEWS " og bonuskoden "STARS600" og tre ting som vil skje. Det første er at du mottar en 100 % velkomstbonus opp til $600 ved ditt første innskudd. Det andre er at du nå kan delta i alle være nåværende og fremtidige PokerNews kampanjer og spille i kveldens gratisturnering hos PokerStars.

Lykke til og kanskje er det deg som vinner en Zoom turnering hos PokerStars i mars måned.

Passordene til begge Freerollene vil bli offentligjort 24 timer før oppstart. Sjekk denne siden for å finne passordet.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories