888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Start våren med ny bankroll og ny smarttelefon ved PokerNews PartyPoker $9 000 Spring Rush

  • PokerNews redaksjonenPokerNews redaksjonen
Spring Rush

Fire smarttelefoner skal bort – 1 hver uke i mars!

Er du lei av din gamle smarttelefon? Denne kampanjen er et must for deg deg. Hele fire ganger i løpet av mars måned vil du kunne spille i en egen turnering hvor vinneren vinner en valgfri og helt ny smarttelefon! Det som gjør disse turneringene enda mer spesiell er at innkjøpet er på bare 10 PartyPoints og koster ikke penger for delta!

Vinn “the phone give away” turneringen, gå ut og kjøp den mobiltelefonen du drømmer om og vi vil refundere ditt kjøp på opp til $600 (3200 NOK) . Dette er nok til art du skal kunne kjøpe deg den nyeste smarttelefonen som er på markedet!

Weekly phone giveaway turneringene starter 19:00 GMT den 9, 16, 23 og 30. mars.

Daglige $100 Freerolls – totalt er det 31!

Hver dag i hele mars måned vil PokerNews lesere få muligheten til å spille i en $100 Freeroll (gratisturneing) og det er 31 dager i mars = 31 Freerolls – det er $3 100 bare der! Hver av disse daglige $100 Frerollene starter klokken 19:00 GMT og vil bli utbetalt etter standard PartyPoker utbetalinger.

Vinn din del av $2 500 for bare $6

Søndag 31. mars klokken 19:00 GMT vil du ha muligheten til å delta i en $2 500 garantert turnering for bare $6. Vinneren vil stikke av med $750 i førstepremie – hva vil du bruke pengene til?

$1 000 i billetter til turneringer ventes på å bli hentet

Hver gang du delta i noen av PokerNews PartyPoker $9k Spring Rush turneringene har du mulighet til å tilegne deg ledertavlepoeng. Antallet med poeng blir belønnet etter resultat fra hver turnering du deltar i.

Topp 10 ved slutten av kampanjeperioden vil dele hver sin del av en premiepott på $1 000 i billetter til turneringer, som kan brukes til alle PartyPoker sine turneringer.

PlasseringPremie (Billetter til turneringer)
1$400
2$200
3$100
4$80
5$65
6$50
7$40
8$30
9$20
10$15

Vinneren vil motta $400 i billetter til turneringer som blir lagt sin PartyPoker konto, som er mer en nok til å delta i den ukentlige $300 000 garantert turneringen hvor vinnere vinner rundt $4 000!

For å øke dine sjanser til å toppe hele ledertavlen bør du delta i så mange som mulig. Alle inntjente poeng ved de daglige $100 Freeroll gir standard med poeng, mens ved weekly phone giveaway turneringene blir poengene doblet med fem gangen. Tjen poeng ved $2 500 turneringen og tjen 10 x med poeng! Dette betyr at du kommer til å ligge i toppen hele veien.

PokerNews PartyPoker $9k Spring Rush er åpen for både nye og nåværende PartyPoker spillere som har laget sine PartyPoker kontoer gjennom PokerNews sine linker og bonuskoder. Den nåværende bonuskoden er "NOFREE50". Følg stegene nedenfor og gjør krav på gratis $50!

  • Last ned PartyPoker sin pokerklient gjennom PokerNews
  • Opprett en ny PartyPoker konto og skriv inn bonuskoden"NO50FREE"
  • Fyll inn registreringsskjemaet til PartyPoker
  • Klikk deg tilbake til PokerNews og fyll inn info ved vår lille registreringsskjema
  • Sjekk din E-post innboks og se etter en bekreftelse e-post fra free50@pokernews.com

Når du har mottatt en bekreftelse på E-post, vil $20 bli plassert inn på din PartyPoker konto. Du må tjene minimum 40 PartyPoints før du evt. kan ta ut disse pengene. Hvis du ikke tjener inn 40 poeng innen 60 dager, vil de $20 eller det som er igjen av dem, bortfalle din konto. PartyPoker poengene innspilles ved rater av (2) PartyPoints per $1 i generert rake eller turneringsavgift, så å tjene 40 poeng i løpet av 60 dager er relativt enkelt.

Når du har spilt inn 40 poeng vil du motta $30 inn på din bonuskonto som gir deg totalt $50 i bonus. Spill deretter inn 160 poeng som viderefører bonuspengene($30) til din pengekonto i en overføring. Du har 120 dager til å gjøre krav på de siste $30 av bonusen.

More Stories

Hva synes du?