888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now

Seat Open: Kenny Wong del I

  • PokerNews redaksjonenPokerNews redaksjonen
Seat Open: Kenny Wong del I 0001

Mange følger flere pokerproffene på Twitter og andre sosiale medier, gjennom live oppdateringene fra forskjellige live turneringer og ved deres online spilling. Men hvordan startet poker karrieren til proffene? PokerNews har svaret og mere til.

Denne uken er det, Ken Wong, bedre kjent som "Hong Kong Kenny Wong", som snakker om sin ferd gjennom livet, hvordan han startet sin pokerkarriere og avgjørende situasjoner, inkludert det beryktede Macau cash games. Han snakker også om hvordan han deler sine opplevelser med sin pokerkjæreste, Jay Tan.

Følg med for del II av denne videoen som kommer i slutten av uken og se flere videoer fra Seat Open serien med blant annet Johnny Lodden.

More Stories

Relaterte spillere

Hva synes du?