WSOP 2018

Seat Open: Kenny Wong del I

Seat Open: Kenny Wong del I 0001

Mange følger flere pokerproffene på Twitter og andre sosiale medier, gjennom live oppdateringene fra forskjellige live turneringer og ved deres online spilling. Men hvordan startet poker karrieren til proffene? PokerNews har svaret og mere til.

Denne uken er det, Ken Wong, bedre kjent som "Hong Kong Kenny Wong", som snakker om sin ferd gjennom livet, hvordan han startet sin pokerkarriere og avgjørende situasjoner, inkludert det beryktede Macau cash games. Han snakker også om hvordan han deler sine opplevelser med sin pokerkjæreste, Jay Tan.

Følg med for del II av denne videoen som kommer i slutten av uken og se flere videoer fra Seat Open serien med blant annet Johnny Lodden.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories