Seat Open: Jay Tan del II

  • PokerNews redaksjonenPokerNews redaksjonen

Mange følger flere av pokerproffene på Twitter, Facebook og andre sosiale medier, gjennom live oppdateringene fra forskjellige live turneringer og ved deres online spilling. Men hvordan startet poker karrieren til proffene? Vi har svaret og mere til.

Forrige uke var det , Team Bodog spilleren Jay Tan som snakket om sin oopvekst og hvordan hun oppdaget poker.

Denne uken fortsetter Jay sin historie hvor hun forteller om hennes opplevelse ved å spille poker på heltid. Utviklingen i sin pokerkarierre og hvordan det er å være kjæreste med pokerspilleren, Kenny Wong. Hun avslutter med noen råd til andre kvinnelige pokerspillere.

Følg med for del II av denne videoen som kommer i slutten av uken og se flere videoer fra Seat Open serien med blant annet Johnny Lodden.

More Stories

Relaterte spillere

Hva synes du?