PokerStars lanserer nye Omaha spill

PokerStars lanserer nye Omaha spill 0001

PokerStars annonserte denne uken av de vil lansere fire nye Omaha spill - 5 Card Omaha, 5 Card Omaha Hi/Lo, Courchevel og Courchevel Hi/Lo – disse spillene vli bli lansert i løpet av de neste dagene og vil være tilgjengelig ved pengespill og play-money bord. Det er første gang nye spill er blitt lagt til pokerklienten siden Badugi ble lansert i oktober 2008.

PokerStars satser hele tiden på å gi sine spillere et stort utvalg av diverse pokerspill ved alle nivåene, disse nye spillene er utvider deres sortiment av Omaha og mixed games. Alle fire spillene blir å finne ved 6-Max bordene ved følgene nivåer:

  • Pot Limit – $0,10/$0,25 til $200/$400.
  • Fixed Limit (5 Card Omaha Hi/Lo and Courchevel Hi/Lo) – $1/$2 to $1 000/$2 000

Team PokerStars Pro Johnny Lodden, som er en 5 Card Omaha spesialist sier følgene:

“Hopefully these games will be a great success and more people around the world will find them fascinating. A good tip for beginners in 5 Card Omaha is to fold low cards as it can turn out to be an expensive mistake – you will often flop a part of the board but very often will not draw to the nuts.”

Team PokerStars Pro David Williams, som har spilt ved de største private 5 Card Omaha lagene i verden sier:

“One tip: make the nuts! Drawing to the second-best hand is a fast way to lose your chips!”

Introduksjon til 5 Card Omaha og5 Card Omaha Hi/Lo.

Ved disse to variantene mottar hver spiller fem kort, mot fire ved vanlig Omaha, men spillerne må fortsatt bruke to kort fra deres hånd og tre av dem fem felles kortene for å lage sin beste hånd med fem kort. Begge spillene vil være tilgjengelig ved Pot Limit bord, mens Hi/Lo will vil også finne ved Fixed Limit.

Hvordan spilles Courchevel og Courchevel Hi/Lo

Disse spillene er ofte spilt ved dealer’s choice spill, Courchevel varierer fra andre felles kortspill med at hver spiller mottar fem kort og det første kortet i floppen blir lagt ut, deretter fortsetter spillet som vanlig 5 Card Omaha hvor hver spiller bruker to av sine fem utdelte kort til å lage sin beste kombinasjon med fem kort. Begge spillene blir å finnes ved Pot Limit betting format, mens Courchevel Hi/Lo vil finnes ved Fixed Limit bordene.

Vil du lære mer om disse spillene? Sjekk ut følgene strategivideoen fra online poker treningssidenene CardRunners og Deuces Cracked.

Introduksjon til 5 Card Omaha med Andreas ‘skjervoy’ Torbersen.
Introduksjon til Courchevel med Benjamin ‘foldngst8n’ De’Ath.
Introduksjon til Courchevel med ‘Danzasmack’ and ‘Entity’
5 Card Omaha Game Theory med Matthew Janda
5 Card vs 4 Card Limit Omaha H/L med Mike ‘schneids’ Schneider

For mer informasjon, sjekk ut http://www.pokerstars.com/poker/games/ eller last ned pokerklienten og start spillingen i dag.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories