PKR 3 Ways To Victory kvalifiseringen avsluttes 4. mars

PKR 3 Ways To Victory kvalifiseringen avsluttes 4. mars 0001

Lørdag 9. mars, 2013,klokken 19:00 GMT starter PKR sin 3 Ways To Victory $5 000 turneringen.

Har du som PKR spiller gjennom PokerNews enda ikke kvalifisert deg til 3 Ways To Victory $5 000 turneringen? Da bør du raske på, kvalifiseringen avsluttes mandag 4. mars, 2013. Klarer du kvalifiseringen er du med å kjempe om $5 000 i premiepotten lørdag 9. mars klokken 19:00 GMT.

Det er 3 forskjellige muligheter til å kvalifisere seg på, disse er:

3 kvalifiseringsmuligheter til Victory kampanjen

  • Gjøre ditt første innskudd av penger.
  • Spill inn 100 PKR poeng hver dag i en periode på 10 dager i kvalifiseringsperioden.
  • Spil l inn 3 000 PKR poeng gjennom hele Kvalifiseringsperioden.

Den første muligheten er til nye spillere som har lastet ned PKR gjennom PokerNews og gjort sitt første innskudd i løpet av kvalifseringsperioden som startet 21. januar tilPokerNews sin eksklusive.

Dersom et gratis sete ikke er godt nok, kan nye spillere også velge mellom 1 av 3 innskuddsbonuser. Benytt enten bonuskoden "PNPKR500" for en 125 % bonus (opp til $ 500) er "PNPKR150" for en 100 % bonus (opp til $150). Til slutt kan man benytte "PNPKR5," og PKR vil sette inn gratis $5 når du gjør ditt første innskudd.

Den andre muligheten er for spillere som allerede har registrert seg hos PKR gjennom PokerNews sine linker. Først, et sete til $5 000 turneringen gis til alle spillere som tjener 100 PKR poeng i løpet av en 10-dagers kvalifiseringsperiode. Den andre, generer 3 000 PKR poeng i tiden 21-. januar til 4. mars og man blir belønnet med et sete. Spillere tjener 100 PKR poeng for hver $1 man betaler i rake eller i avgifter ved turneringer hos PKR Poker.

Gjør man sitt første innskudd av penger hos PKR eller setter inn penger på nytt igjen, PokerNews anbefaler Skrill til å sette inn penger med. PokerNews spillere som bruker Skrill til å sette inn penger hos PKR kan ta del i to tilbud.

Bruk denne linken til å registrere en Skrill konto og motta 30 % cashback, opp til €10 når man gjør sitt første innskudd eller deltar gjennom denne linken for å tjene 4x flere loyalty points når man blir en Skrill VIP.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories