888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

PartyPoker: Vinn daglige premier ved Daily Deal kampanjen

PartyPoker Weekly

Vinn en spesial premie hver dag gjennom hele mars

Hver dag i mars gir PartyPoker bort spesial premier ved deres Daily Deal kampanje hvor PartyPoker spillere mottar en gratis premie hver dag i løpet av mars, bare ved å logge seg på sin konto. Disse gratis premiene inkluderer billetter til gratisturneringer, FastForward kupongpenger og turneringspenger, mens en heldig PartyPoker spiller vinner en Kindle Wi-Fi.

For uten om daglige gratis premier kan man vinne ekstra gratis gaver ved å spille på pengebordene! Du kan vinne Ray-Ban solbriller, Nike utstyr og penger! Sjekk ut grafikken nedenfor for eksempler om hva du kan vinne!

PartyPoker: Vinn daglige premier ved Daily Deal kampanjen 101

Legg merke til at hvis man vinner FastForward Poker kuponger må disse aktiveres i «bonus» seksjonen ved sin PartyPoker konto.
Logg inn på din PartyPoker konto i dag å se hvilken spesial premie du har vunnet! Lykke til!

Besøk PartyPoker nå!

PartyPoker: Vinn daglige premier ved Daily Deal kampanjen 102

Vinn ditt sete til 2013 WSOP

2013 World Series of Poker er bare noen få måneder unna og du kan komme deg til Las Vegas og delta i en av mange sideturneringer eller i $10 000 Main Event helt gratis, takket være VIP Road to Vegas Promotion.

Denne fantastiske kampanjen starter 4. mars og varer helt fram til 21. april, noe som gir deg god tid til å spille inn så mange PartyPoint som du kan hver dag. Tjen 250 PartyPoints hver dag i 10 på rad i løpet av kampanjeperioden og du vil motta 750 PartyPoints ekstra som man du kan bruke på hva du vil, men hvis du er klar til å legge noen ekstra timer ved pokerbordene hos PartyPoker kan du bli belønnet med en WSOP pokerpakke!

Spill inn 800 PartyPoints hver dag i 45 dager og en $5 000 WSOP pokerpakke til en sideturnering er din. Øk dette til 1 500 PartyPoints på 45 dager og du vil vinne en WSOP Main Event pokerpakke til en verdi av $14 000!

PartyPoker: Vinn daglige premier ved Daily Deal kampanjen 103

Pokerpakkene på $5 000 og $14 000 kan veksles inn til $3 000 og $9 000.
Alles spillere som vinner en WSOP pokerpakke vil oppleve en herlig VIP behandling. Under WSOP 2012 fikk PartyPoker VIPs oppleve helikopter turer, bassengfester og mye mer.

Denne kampanjen gjelder kun for PartyPoker spillere som har Palladium eller Palladium Elite VIP status. Du blir automatisk en Palladium VIP når man spiller inn 9 000 PartyPoints I løpet av et kalenderkvartal.

Besøk PartyPoker nå!

Vinn en pengebonus hver uke ved FastForward Challenge

Liker du å spille online poker i en hastighet som overgår trege 10 mannsbord hvor spillere bruker en evighet på om dem skal spille 2-7 off? Spiller flere hundre hender per time? Hater du å vente en evighet på kanonhender? Hvis svaret er ja til noen av disse spørsmålene, da er FastForward Poker tingen for akkurat deg.

PartyPoker: Vinn daglige premier ved Daily Deal kampanjen 104

FastForward Poker er et format som gjør at du kan spille hundrevis av hender per time, hvor du da spiller en gruppe av spillere fremfor 6 eller 10 spillere på et fast bord. Isteden for å vente på din tur (dersom du skal kaste hånden) og vil ha en ny hånd kan du klikke på "Forward Fold" knappen og vips blir du flyttet over til et nytt bord med nye spillere og en ny hånd.

Du kan spille på opp til fire FastForward bord samtidig, enten i den samme spillergruppen eller fordelt på flere grupper.
FastForward Challenge vil belønne deg med en pokerbonus på mellom $5 til $100 bare fordi at du spiller FastForward poker. Tjen et eneste poeng hver dag i fire dager på en uke og motta $5 i bonus. Tjen et poeng hver dag i en uke og doble dette til en bonus på $10.

Maksimalt med bonus er på $100 som blir utbetalt til hver spiller som spiller inn 100 PartyPoints hver dag i løpet av 7 dager på rad.

Poeng hver dagFire dager på en ukeSyv dager på rad
1 poeng per dag$5 poker bonus$10 poker bonus
5 poeng dag$15 poker bonus$20 poker bonus
25 poeng per dag$35 poker bonus$40 poker bonus
50 poeng per dag$45 poker bonus$50 poker bonus
100 poeng per dag$75 poker bonus$100 poker bonus

PartyPoker gir alle spillere en ekstra bonus for de spillere som kvalifiserer seg til en bonus 12 uker på rad.

Delta i dag!

Vår gratis $50 kampanjer avsluttes snart – siste sjansen for å delta

Har du lest nyhetene fra PartyPoker hver uke og tenkt på å delta ved kampanjene vi skriver om? Du kan nå gjøre det med en gratis $50 bonus også! Denne spesielle bonusen avsluttes snart og vil du ha gratis $50, bør du gjøre det nå!

PartyPoker: Vinn daglige premier ved Daily Deal kampanjen 105
  • Last ned PartyPoker sin pokerklient gjennom PokerNews
  • Opprett en ny PartyPoker konto og skriv inn bonuskoden"NO50FREE"
  • Fyll inn registreringsskjemaet til PartyPoker
  • Klikk deg tilbake til PokerNews og fyll inn info ved vår lille registreringsskjema
  • Sjekk din E-post innboks og se etter en bekreftelse e-post fra free50@pokernews.com

Når du har mottatt en bekreftelse på E-post, vil $20 bli plassert inn på din PartyPoker konto. Du må tjene minimum 40 PartyPoints før du evt. kan ta ut disse pengene. Hvis du ikke tjener inn 40 poeng innen 60 dager, vil de $20 eller det som er igjen av dem, bortfalle din konto. PartyPoker poengene innspilles ved rater av (2) PartyPoints per $1 i generert rake eller turneringsavgift, så å tjene 40 poeng i løpet av 60 dager er relativt enkelt.

Når du har spilt inn 40 poeng vil du motta $30 inn på din bonuskonto som gir deg totalt $50 i bonus. Spill deretter inn 160 poeng som viderefører bonuspengene($30) til din pengekonto i en overføring. Du har 120 dager til å gjøre krav på de siste $30 av bonusen.

Få GRATIS $50!

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories