WSOP 2018

PartyPoker $9K Spring Rush kampanjen nærmer seg slutten

PartyPoker Spring Rush

Den herlige PartyPoker $9K Spring Rush kampanjen som er ekslusiv til PokerNews sine lesere blir avsluttet når mars måned er over. Dette betyr at du bare har noen dager igjen til å vinne det du klarer. Hold deg inne i påsken og vinn premier i dag.

PokerNews PartyPoker $9 000 Spring Rush nærmer seg slutten den 31. mars, men det er enda muligheter til å vinne noen herlige premier.

PokerNews sine lesere kan fortsatt spille ved 4x $100 freerolls, vinne en smarttelefon og delta i en $2 500 added turnering for bare $6. Les videre og få med deg detaljene.

Vinn din del av $2 500 for bare $6

Søndag 31. mars klokken 19:00 GMT vil du ha muligheten til å delta i en $2 500 garantert turnering for bare $6. Vinneren vil stikke av med $750 i førstepremie – hva vil du bruke pengene til?

Fire smarttelefoner skal bort – 1 hver uke i mars!

Er du lei av din gamle smarttelefon? Denne kampanjen er et must for deg deg. Hele fire ganger i løpet av mars måned vil du kunne spille i en egen turnering hvor vinneren vinner en valgfri og helt ny smarttelefon! Det som gjør disse turneringene enda mer spesiell er at innkjøpet er på bare 10 PartyPoints og koster ikke penger for delta!

Vinn “the phone give away” turneringen, gå ut og kjøp den mobiltelefonen du drømmer om og vi vil refundere ditt kjøp på opp til $600 (3200 NOK) . Dette er nok til art du skal kunne kjøpe deg den nyeste smarttelefonen som er på markedet!

Weekly phone giveaway turneringen starter 19:00 GMT den 30. mars.

Daglige $100 Freerolls!

Hver dag i hele mars måned vil PokerNews lesere få muligheten til å spille i en $100 Freeroll (gratisturneing) og det er 31 dager i mars = 31 Freerolls – det er $3 100 bare der! Hver av disse daglige $100 Frerollene starter klokken 19:00 GMT og vil bli utbetalt etter standard PartyPoker utbetalinger.

$1 000 i billetter til turneringer ventes på å bli hentet

Hver gang du delta i noen av PokerNews PartyPoker $9k Spring Rush turneringene har du mulighet til å tilegne deg ledertavlepoeng. Antallet med poeng blir belønnet etter resultat fra hver turnering du deltar i.

Topp 10 ved slutten av kampanjeperioden vil dele hver sin del av en premiepott på $1 000 i billetter til turneringer, som kan brukes til alle PartyPoker sine turneringer.

PlasseringPremie (Billetter til turneringer)
1$400
2$200
3$100
4$80
5$65
6$50
7$40
8$30
9$20
10$15

Vinneren vil motta $400 i billetter til turneringer som blir lagt sin PartyPoker konto, som er mer en nok til å delta i den ukentlige $300 000 garantert turneringen hvor vinnere vinner rundt $4 000!

For å øke dine sjanser til å toppe hele ledertavlen bør du delta i så mange som mulig. Alle inntjente poeng ved de daglige $100 Freeroll gir standard med poeng, mens ved weekly phone giveaway turneringene blir poengene doblet med fem gangen. Tjen poeng ved $2 500 turneringen og tjen 10 x med poeng! Dette betyr at du kommer til å ligge i toppen hele veien.

PokerNews PartyPoker $9k Spring Rush er åpen for både nye og nåværende PartyPoker spillere som har laget sine PartyPoker kontoer gjennom PokerNews sine linker og bonuskoder. Den nåværende bonuskoden er "NOFREE50". Følg stegene nedenfor og gjør krav på gratis $50!

PartyPoker K Spring Rush kampanjen nærmer seg slutten 101

  • Last ned PartyPoker sin pokerklient gjennom PokerNews
  • Opprett en ny PartyPoker konto og skriv inn bonuskoden"NO50FREE"
  • Fyll inn registreringsskjemaet til PartyPoker
  • Klikk deg tilbake til PokerNews og fyll inn info ved vår lille registreringsskjema
  • Sjekk din E-post innboks og se etter en bekreftelse e-post fra free50@pokernews.com

Når du har mottatt en bekreftelse på E-post, vil $20 bli plassert inn på din PartyPoker konto. Du må tjene minimum 40 PartyPoints før du evt. kan ta ut disse pengene. Hvis du ikke tjener inn 40 poeng innen 60 dager, vil de $20 eller det som er igjen av dem, bortfalle din konto. PartyPoker poengene innspilles ved rater av (2) PartyPoints per $1 i generert rake eller turneringsavgift, så å tjene 40 poeng i løpet av 60 dager er relativt enkelt.

Når du har spilt inn 40 poeng vil du motta $30 inn på din bonuskonto som gir deg totalt $50 i bonus. Spill deretter inn 160 poeng som viderefører bonuspengene($30) til din pengekonto i en overføring. Du har 120 dager til å gjøre krav på de siste $30 av bonusen.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories