Norges Pokerforbund og Poker Hall of Fame

Norges Pokerforbund og Poker Hall of Fame 0001

Fredag ble Norsk Pokerforbund etablert og Thor Hansen, Frode Fagerli og Annette Obrestad ble innlemmet som de første medlemmer av Norges Poker Hall of Fame.

Norsk Pokerforbund

Info fra www.donkr.com:

I kjølvannet av episoden med «Holmlia-mafiaens» utøvede press på pokerklubber i Oslo, så blusset legaliseringsdebatten skikkelig opp. Nå har en gruppe ildsjeler startet opp en nytt Norsk Pokerforbund for å fremme legaliseringen av poker med et ansikt.

Det er valgår i Norge i år, og det nye forbundet har allerede startet arbeidet mot de politiske partiene for å få poker på dagsorden og også samle støtte.

Noe av det viktigste arbeidet her er å få snudd synet til Hvermansen og politikere angående poker, og det å få poker ut av skyggene og bli legalisert vil være den viktigste arbeidsoppgaven for forbundet.

Facebooksiden Legalisering av poker har vært en viktig bidragsyter til denne prosessen, og gruppen der har vokst til over 3000 medlemmer. Med et eget særforbund som er dedikert til å jobbe med legaliseringsprosessen, så vil det være mulig å fremme en åpen og rasjonell debatt om poker i Norge i media.

Et interimstyre som består av Andreas Torbergsen, Pål Skjønberg Løvik, Kjetil Flåten, Sigurd Eskeland og Mads Åmot har tatt på seg oppgaven med å starte denne prosessen.

Disse stiller også til valg til styret som skal velges på stiftelsesmøtet som blir holdt under NM i Dublin, fredag 22.mars kl. 12. Styret velger deretter en leder, og Sigurd Eskeland har blitt foreslått og stiller som lederkandidat for forbundet.

Her kan du melde deg inn i Norsk Pokerforbund og lese mer om forbundet.

Følg Norsk Pokerforbund på Facebook og lik siden.
Legalisering av poker på Facebook

Norges Poker Hall of Fame

Norsk Pokerforbund opprettet i forkant av Norgesmesterskapet i Poker 2013, en norsk versjon av Poker Hall of Fame.

Den første til å bli tildelt prisen var selvskreven, Thor Hansen, som regnes for Gudfaren innen norsk poker ble rørt til tårer etter utmerkelsen. Den andre som fikk prisen var NM generalen Frode Fagerli som mannen bak NM. Fagerli arrangerte det første Norgesmesterskapet i Poker for over 10 år siden og har virkelig fått norsk poker til å blomstre. I flere år har norske pokerspillere reist til Sverige, England, Latvia og Irland for å kunne delta i NM i Poker. Den tredje personen som fikk prisen var Annette Obrestad som virkelig var overrasket over prisen. Annette satte virkelig Norge på pokerkartet da hun som 18 åring vant WSOPE Main Event i 2007, etter at siden hun var 15 år hadde herjet på nettet.

I følge Norsk Pokerforbund skal det en eller to personer velges inn i Poker Hall of Fame hvert år.

Les mer om saken hos www.side3.no

Bilde er hentet fra http://norskpokerforbund.com/

Hva synes du?

More Stories

Other Stories