Full Tilt Poker relanserer Black Card under deres nye loyalty program

Gus Hansen

På onsdag ble klart at Full Tilt Poker vil relansere Black Card loyalty programmet sitt og tilbyr nå en mulighet for VIP ved andre sider til å overføre deres status til Full Tilt. Black Card medlemmer vil kunne konvertere alle opptjente Full Tilt Points til penger. Det er ingen såkalte ”no earn-off bonus or no play-through requirements”. Den maksimale verdien er opp til 40 % i penger hver uke.

Black Card medlemmene har også muligheten til å delta i de taller første sponsorprogrammet som er basert på resultater, noe som er "lagt av pokerspillere for pokerspillere."

Med oppstart i juli vil Full Tilt Poker tilby sponsorkontrakter til de beste spillerne (etter resultater) ved forskjellige disipliner, men har ikke begrensninger til cash games, sit and gos og multi-table tournaments. Hver 6. måned vil disse kontraktene bli overført til spillere som har de beste resultatene ved de siste 6 månedene.

“Over the next few weeks we will be reaching out to the poker community to help us design these performance metrics”, said Sarne Lightman, head of marketing at Full Tilt. “We want the players who will be competing for sponsorship to design the measurement systems for their performance, and we will then reward the best players.”

Full Tilt tilbyr også en "VIP Amnesty" til alle spiller ut april, noe som gir spillerne en mulighet til å søke om statusen dem har opparbeidet seg ved andre pokersider mot tilsvarende status ved Full Tilt loyalty program.

“We understand that players have put many hours, weeks and sometimes months into earning their VIP status on other sites while unable to play on Full Tilt Poker.” Lightman continued. “The amnesty will allow them to trial our Edge Rewards and Black Card programs at the equivalent level and see for themselves the superior benefits their play level offers at Full Tilt Poker.”

For å gjøre dette trenger du å sende inn et bilde som beviser din VIP status fra andre sider(screenshot må inneholde ditt brukernavn) og ditt Full Tilt brukernavn til BlackCard@fulltiltpoker.com. Din Full Tilt konto vil deretter bli oppgradert til tilsvarende Edge Status. Hvis man opprettholder nivåspillet, da kan man oppgradere til Black Card medlem når Black Card nivået er blitt lansert.

Spillere beholder sin Black Card status i tre måneder og vil motta et Black Card fra Full Tilt.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories