888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Vinn 1 av 50 billetter til Cool Million turneringen hos Full Tilt Poker.

  • PokerNews redaksjonen - Torbjørn HelgesenPokerNews redaksjonen - Torbjørn Helgesen
Vinn 1 av 50 billetter til Cool Million turneringen hos Full Tilt Poker. 0001

Full Tilt Poker vil avholde en spesiell pokerturnering den 24. februar som har en garantert premiepott på $1 000 000. det er over 5 500 000 NOK. Innkjøpet er på bare $11!

Som leser av PokerNews kan du spille i Cool Million som er navnet på denne turneringen, helt gratis. Hvis du vil vite hvordan du kan vinne mye penger helt gratis hos Full Tilt Poker, les videre!

Takket være forholdet mellom Full Tilt Poker og PokerNews har FTP bestemt seg for å gi vår lesere en eksklusiv online satellitt til Cool Million turneringen som gir 50 heldige lesere et gratis sete til turneringen. Denne spesial satellitten finner sted lørdag 23. februar klokken 20:00, hvor det er gratis å delta i. Alt du trenger for å delta i denne fantastiske satellitten er et passord som vil bli lansert på denne siden fredag 22. februar.

Passordet til PokerNews Cool Million satellitten er: Vil bli lansert her på fredag 22. februar.

  • Tournament ID: 249571112
  • Navn: PokerNews Satellite
  • Dato: 23.02-2013
  • Klokken: 20:00
  • Passord: redfelt

Turneringen kan bli avlyst dersom det er mindre enn 50 registrerte deltagere til denne gratisturneringen.

Ved Cool Million vil spillere starte med 5 000 i sjetonger og spille med turbo struktur, noe som betyr at dette blir vilt.Spillere kan kjøpe seg inn i turneringen, dersom man blir utslått.Samt at spillere kan registrere seg etter at turneringen er startet (late registration). Første premie er beregnet til $90 000 og dette kan du vinne med kroner null i betalt innkjøpt, altså en gylden mulighet til og vinner nesten en halv million kroner!

Har du enda ikke en konto hos Full Tilt Poker enda? PokerNews hjelper deg gladelig med det og samtidig kan vi tilby en stor velkomstbonus også. Nye spillere som registrerer seg hos Full Tilt Poker via PokerNews vil motta en 100 % bonus på opp til $600 på sitt første innskudd.

Det som gjør denne bonusen så bra er at alle som gjør sitt første innskudd av penger til deres Full Tilt Poker konto vil motta en 100 % opp til $600 i innskuddsbonus. Fakta er at man treger ikke å sette inn $600 i et beløp, fordi de tre første innskuddene som blir gjort innen 60 dager vil gjelde ved bonusen.

Du har hele fire måneder til å klare hele bonusen på.

Det er ikke bare denne fantastiske velkomstbonusen nye spillere vil få glede av. De vil også motta 10 billetter til FTP sin $50k First Deposit Freerolls Serie. Spill mot andre spillere som har gjort sitt første innskudd hver søndag klokken 12:00 og 20:30 i en gratisturnering med $5 000 i premiepotten.

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?