WSOP 2018

Under en uke igjen med kvalifisering til PKR 3 Ways to Victory $5 000 Freeroll

PKR 3 Ways to Victory

Med under en uke igjen med kvalifisering til PKR sin 3 Ways To Victory kampanjen, begynner tiden å renne ut for å delta ved en $5 000 online turnering den 9. mars, 2013 klokken 19:00 GMT.

PKR sin 3-Ways-To-Victory kampanje pågår nå, men kvalifseringsperioden til denne herlige $5 000 kampanjen avsluttes mandag 4. mars, 2013, noe som betyr at du har under en uke på deg og det er tre forskjellige veier du kan kvalifisere deg på:

Kvalifseringsperioden for de tre forskjellige måtene kan delta på til Victory kampanjen er allerede i gang og vil vare frem til [/B]8. mars [/B]. I denne perioden kan alle PokerNews sine lesere selv velge hvilken måte som passer dem best til å kvalifisere seg på.

3 kvalifiseringsmuligheter til Victory kampanjen

  • Gjøre ditt første innskudd av penger.
  • Spill inn 100 PKR poeng hver dag i en periode på 10 dager i kvalifseringsperioden.
  • Spill inn 3 000 PKR poeng gjennom hele Kvalifseringsperioden.

Den første muligheten er til nye spillere som har lastet ned PKR gjennom PokerNews og gjort sitt første innskudd i løpet av kvalifseringsperioden som startet 21. januar tilPokerNews sin eksklusive.
Hvis et gratis sete ikke er nok, kan nye spillere også velge mellom 1 av 3 innskuddsbonuser. Benytt enten bonuskoden "PNPKR500" for en 125 % bonus (opp til $ 500) er "PNPKR150" for en 100 % bonus (opp til $150). Til slutt kan man benytte "PNPKR5," og PKR vil sette inn gratis $5 når du gjør ditt første innskudd.

Den andre muligheten er for spillere som allerede har registrert seg hos PKR gjennom PokerNews sine linker. Først, et sete til $5 000 turneringen gis til alle spillere som tjener 100 PKR poeng i løpet av en 10-dagers kvalifiseringsperiode. Den andre, generer 3 000 PKR poeng i tiden 21-. januar til 4. mars og man blir belønnet med et sete. Spillere tjener 100 PKR poeng for hver $1 man betaler i rake eller i avgifter ved turneringer hos PKR Poker.

Gjør man sitt første innskudd av penger hos PKR eller setter inn penger på nytt igjen, PokerNews anbefaler Skrill til å sette inn penger med. PokerNews spillere som bruker Skrill til å sette inn penger hos PKR kan ta del i to tilbud.

Bruk denne linken til å registrere en Skrill konto og motta 30 % cashback, opp til €10 når man gjør sitt første innskudd eller deltar gjennom denne linken for å tjene 4x flere loyalty points når man blir en Skrill VIP.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories