WSOP 2018

Tony G og PokerNews er inne på 2013 BLUFF Power 20 listen

Tony G og PokerNews er inne på  2013 BLUFF Power 20 listen 0001

For åttende året på rad har BLUFF Magazine satt sammen deres BLUFF Power 20. En liste over de mest innflytelsesrike personer innen industrien i dag. Rangeringen for 2013 ble bestemt av et panel bestående av 60 personer, poker journalister, poker operatører, spillere og
medlemmer av tidligere Topp 20 personer.

Power 20 listen er dominert av noen tungvektere fra pokerindustrien, inkludert ONE DROP founder Guy Laliberté (#17); New Jersey Governor Chris Christie (#12); bwin.party CEO Norbert Teufelberger; og PokerStars/Rational Group, Mark og Isai Scheinberg (#1). Andre medlemmer av pokerindustrien med mye tyngde er Tony G, som er inne på listen for tredje året på rad, denne gang på en 13. plass.

Her er hva Bluff har å si om “G”:

“While live-streaming is becoming a more common way for fans to keep up with poker action around the world, live updates are the way that almost everybody stays up to date with major tournaments. That’s why Tony G, who owns PokerNews, is on this list, with PokerNews providing official live update coverage from the WSOP, EPT, APPT, LAPT and more. The traffic from those updates and the vast multimedia content they produce allows PokerNews to drive sign-ups at online poker sites and generate a ton of revenue worldwide.”

Bare en gang tidligere har en nordmann vært inne på listen, Per Hagen, tidligere CEO ved PokerIcons kapret en 20. plass på listen i 2009.

Her kan du for øvrig lese et intervju PokerNews gjorde i 2011 med Per Hagen.

For hele 2013 BLUFF Power 20 listen, besøk bluff.com.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories