888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Siste mulighet til å vinne en Nexus 4 og delta i en eksklusiv gratisturnering

  • PokerNews redaktionen  - Theodor OlsenPokerNews redaktionen - Theodor Olsen
Win a Nexus 4 smartphone

PartyPoker tilbyr nå sine PokerNews spillere en mulighet til vinne en Nexus 4 smarttelefon , som er en verdens meste attraktive smarttelefoner, samt muligheten til å vinne en del av $2 000 i en gratisturnering.

Den 9. februar klokken 20:00 GMT vil PartyPoker holde en Aussie Millions Freeroll som eksklusiv for PokerNews sine lesere. Alle lesere som laster ned og gjør sitt første innskudd hos PartyPoker gjennom PokerNews i perioden 28. januar – 9. februar vil automatisk delta ved PokerNews Aussie Millions Freeroll.

  • Turnering: PokerNews Aussie Millions Freeroll
  • Dato: 9. Februar, 2013
  • klokken: 20:00GMT
  • Premiepott: Nexus 4 pluss $2 000
  • Utbetalingsstruktur: Vinneren mottar en Nexus 4, pengepremier etter PartyPoker sin standard utbetalingsstruktur.
  • Restriksjoner: Kun tilgjengelig til PokerNews sine lesere som gjør sitt første innskudd av penger i perioden 28. januar til 9. februar

Kvalifiseringsperioden har vart i 10 dager og denne stenger om 2 dager, vi kan informere om at startfeltet ved denne gratisturneringen blir mindre enn normalt, dermed øker mulighetene for vinne mye større.

Motta $50 i GRATIS bonus uten innskudd

Siste mulighet til å vinne en Nexus 4 og delta i en eksklusiv gratisturnering 101

Last ned PartyPoker gjennom PokerNews, lag en nye PartyPoker konto (du må ikke ha en konto hos PartyPoker fra før) og legg inn bonuskoden "NOFREE50 ", fyll inn registreringsskjema i cashieren hos PartyPoker, gå tilbake til PokerNews og fyll inn vårt lille registreringsskjema, vent til du mottar en Bekreftelse til din E-post adresse fra free50@pokernews.com.

Når du har mottatt en bekreftelse på E-post, vil $20 bli plassert inn på din PartyPoker konto. Du må tjene minimum 40 PartyPoints før du evt. kan ta ut disse pengene. Hvis du ikke tjener inn 40 poeng innen 60 dager, vil de $20 eller det som er igjen av dem, bortfalle din konto. PartyPoker poengene innspilles ved rater av (2) PartyPoints per $1 i generert rake eller turnerings avgift, så å tjene 40 poeng i løpet av 60 dager er relativt enkelt.

Når du har spilt inn 40 poeng vil du motta $30 inn på din bonuskonto som gir deg totalt $50 i bonus. Spill deretter inn 160 poeng som viderefører bonuspengene($30) til din pengekonto i en overføring. Du har 120 dager til å gjøre krav på de siste $30 av bonusen.

Besøk PartyPoker

Relaterte turneringer

Hva synes du?