888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

PartyPoker: Erobre verden, Vinn en Nexus 4 og mye mer!

  • PokerNews redaksjonen - Per ArnesenPokerNews redaksjonen - Per Arnesen
PartyPoker Weekly

PartyPoker vet hvordan man tar vare på sine spillere og hvordan dem ønsker sine nye spillere velkommen til pokersiden som er en av dem eldste, beste og gjestfrie pokersidene siden online poker startet. I denne ukens utgave av nyheter fra PartyPoker kan man lese mer om hvordan man kan delta i kampanje hvor man kan vinne opp til $100 000! Hva med å vinne en Nexus 4 smarttelefon? Les videre!

World Domination – Vinn opp til $100 000!

I februar er det kun en plass om man vil spille online poker og vinne herlige pengepremier. World Domination kampanjen startet 1. februar og har allerede utbetalt tusenvis av dollar i premier. Har du vunnet noe?
Med en varighet ut februar vil World Domination kampanjen belønne PartyPoker Hver by har en premie fra billetter til gratisturneringer med premiepotter fra $1 000 til $10 000 og pengepremier fra $1 - $20.

Samle sammen nok byer og bygg opp flere land» Hvert land er på fire byer, finn alle fire og du kan vinne mellom $50 og $1 200 i pengepremier!

Samle sammen flest mulige land og fyll opp et kontinent som åpner døren til større pengepremier. Hvert kontinent består av fire land, bygg et kontinent og motta en pengepremie mellom $1 000 og $7 000. Klarer du alle fire kontinentene har du klart World Domination og du mottar en premie på hele $100 000!

PartyPoints blir utbetalt i rater av 2 poeng per $1 som man generer i rake eller avgifter til turneringer, så uansett nivå man spiller ved hos PartyPoker kan spille til seg mange byer!
Delta i World Domination nå!

PartyPoker: Erobre verden, Vinn en Nexus 4 og mye mer! 101

Slå deg fram til seier ved Contender kampanjen

Ved Contenders kampanjen vil noen heldige spillere vinne mesteparten av en premiepott på $12 000 hver måned ut 2013, når det skal spilles 6 gratisturneringer hvor disse har en premiepott på fra $2 000 -$12 000.

Deltagelse til disse gratisturneringene er utrolig enkle, spill inn et bestemt beløp med PartyPoints (som vist nedenfor) og et sete til følgene måneds gratisturnering følger:

VektklassePartyPoints kravPremiepott
Heavyweight1 000$12 000
Cruiserweight500$10 000
Middleweight250$8 000
Welterweight100$5 000
Featherweight25$3 000
Flyweight1$2 000

Ved å spille inn bare et eneste PartyPoints i januar mottar man en plass til gratisturnering med en premiepott på $2 000! Start grindingen og generer 1 000 PartyPoints ved pokerbordene og man vil spille i gratisturneringen med en premiepott på $12 000!

PartyPoints blir belønnet i rater med 2 poeng for hver $1 man spiller inn i rake eller betaler i avgifter på turneringer.

Hver av disse gratisturneringene finner sted den andre lørdagen i hver måned, med den første som starter i februar. Lykke til!

Besøk PartyPoker!

PartyPoker: Erobre verden, Vinn en Nexus 4 og mye mer! 102

Win a Google Nexus 4 Smartphone!

En av dem mest ettertraktede smarttelefonene for tiden er Nexus 4 smartphone, som har vært lengre utsolgt enn det den har vært tilgjengelig i butikkene, men PartyPoker tilbyr nå alle PokerNews sine lesere til å vinne en slik en og dele en premiepott $2 000.

Den 9. februar klokken 20:00 GMT vil PartyPoker holde en Aussie Millions Freeroll som eksklusiv for PokerNews sine lesere. Alle lesere som laster ned og gjør sitt første innskudd hos PartyPoker gjennom PokerNews i perioden 28. januar – 9. februar vil automatisk delta ved PokerNews Aussie Millions Freeroll.

  • Turnering: PokerNews Aussie Millions Freeroll
  • Dato: 9. Februar, 2013
  • klokken: 20:00GMT
  • Premiepott: Nexus 4 pluss $2 000
  • Utbetalingsstruktur: Vinneren mottar en Nexus 4, pengepremier etter PartyPoker sin standard utbetalingsstruktur.
  • Restriksjoner: Kun tilgjengelig til PokerNews sine lesere som gjør sitt første innskudd av penger i perioden 28. januar til 9. februar

Kvalifiseringsperioden er kun åpen fram til 9. februar, kommer startfeltet til å være mye mindre enn normalt og dette gjør at sjansene til å vinne øker betraktelig.

Gjør ditt første innskudd hos PartyPoker og du kan ende opp med en Google Nexus 4 smarttelefon!
Vinn din Nexus smarttelefon!

PartyPoker: Erobre verden, Vinn en Nexus 4 og mye mer! 103

Motta $50 i GRATIS bonus uten innskudd

Last ned PartyPoker gjennom PokerNews, lag en nye PartyPoker konto (du må ikke ha en konto hos PartyPoker fra før) og legg inn bonuskoden "NOFREE50 ", fyll inn registreringsskjema i cashieren hos PartyPoker, gå tilbake til PokerNews og fyll inn vårt lille registreringsskjema, vent til du mottar en Bekreftelse til din E-post adresse fra free50@pokernews.com.

Når du har mottatt en bekreftelse på E-post, vil $20 bli plassert inn på din PartyPoker konto. Du må tjene minimum 40 PartyPoints før du evt. kan ta ut disse pengene. Hvis du ikke tjener inn 40 poeng innen 60 dager, vil de $20 eller det som er igjen av dem, bortfalle din konto. PartyPoker poengene innspilles ved rater av (2) PartyPoints per $1 i generert rake eller turnerings avgift, så å tjene 40 poeng i løpet av 60 dager er relativt enkelt.

Når du har spilt inn 40 poeng vil du motta $30 inn på din bonuskonto som gir deg totalt $50 i bonus. Spill deretter inn 160 poeng som viderefører bonuspengene($30) til din pengekonto i en overføring. Du har 120 dager til å gjøre krav på de siste $30 av bonusen.

Besøk PartyPoker

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Relaterte turneringer

Hva synes du?