Hvilken mulighet velger du med kvalifisering til PKR's 3 Ways to Victory kampanjen

PKR 3 Ways to Victory

Vil du kjempe om $5 000 hos PKR? Selvsagt vil man det, og nå kan PokerNews sine lesere akkurat det gjennom PKR’s 3 Ways to Victory kampanjen som avsluttes med den $5 000 gratisturnering den 9. mars klokken 19:00 GMT.

Kvalifseringsperioden for de tre forskjellige måtene til Victory kampanjen startet allerede den 21. januar og som varer helt fram til 8. mars [/B]. I løpet av den perioden kan PokerNews sine lesere selv velge hvilken måte som passer dem best til å kvalifisere seg på.

3 kvalifiseringsmuligheter til Victory kampanjen

  • Gjøre ditt første innskudd av penger.
  • Spill inn 100 PKR poeng hver dag i en periode på 10 dager i kvalifseringsperioden.
  • Spill inn 3 000 PKR poeng gjennom hele Kvalifseringsperioden.

En gratisturnering med $5 000 i premiepotten kommer ikke hver dag, så sørg for at du ikke går glipp av denne herlige muligheten til å vinne penger og øke din bankroll!

Nye spillere som har lastet ned PKR gjennom PokerNews kan gjøre sitt førte innskudd i løpet av kvalifseringsperioden og blir dermed belønnet med et sete til PokerNews sin eksklusive $5 000 turnering.

Spillere som allerede har lastet ned PKR gjennom PokerNews sine linker kan også delta i kampanjen og har to muligheter til å kvalifisere seg på. Et sete til $5 000 turneringen blir belønnet til spillere som har spilt inn 100 PKR poeng på 10 dager i kvalifseringsperioden.

Den tredje muligheten er til spillere son spiller inn 100 PKR poeng hver dag i en periode på 10 dager i Kvalifseringsperioden. Den andre muligheten er å generere 3 000 PKR poeng gjennom hele kvalifseringsperioden (21. januar – 4. mars).

Gjør man sitt første innskudd av penger hos PKR eller setter inn penger på nytt igjen, PokerNews anbefaler Skrill til å sette inn penger med. PokerNews spillere som bruker Skrill til å sette inn penger hos PKR kan ta del i to tilbud.

Bruk denne linken til å registrere en Skrill konto og motta 30 % cashback, opp til €10 når man gjør sitt første innskudd eller deltar gjennom denne linken for å tjene 4x flere loyalty points når man blir en Skrill VIP.

PokerromStandard BonusPokerNews BonusBonuskode Min. innskuddRegistrering

Hvilken mulighet velger du med kvalifisering til PKR's 3 Ways to Victory kampanjen 101

$Gratis $5$500PNPKR500$20Last ned PKR Poker

Hva synes du?

More Stories

Other Stories