WSOP 2018

Global Poker Index lanserer Fantasy Poker Manager på Facebook

Fantasy Poker Manager

Fantasy poker har blitt ekstremt populært da det er mye poenger som er i spill under dem store pokerfestivalene som blant annet World Series of Poker og pengene skifter eiere hele tiden. Hoved problemet med Fantasy Poker er ganske ressurskrevende og er avhengig av en person som regel er den som har trukket det korte strået – som skal samle sammen data og resultater.

Nå har Global Poker Index, lansert en gratis Facebook applikasjon (app) som vil gjøre jobben lettere ved Fantasy Poker og tar det til et nytt nivå: Fantasy Poker Manager.

Appen ble lansert på Facebook tidligere denne uken, GPI Fantasy Poker Manager er sikre på at dette blir en hit blant pokerspillere og fans. PokerNews er sikre på at pokermedia og vårt Live Reporting Team) vil bruke Fantasy Poker Manager appen ved den kommende EPT Deauville Main Event!.

For dere som er nye til konseptet fantasy poker, kan vi forklare dette for deg. Akkurat som fantasy football, har du et budsjett og med dette budsjettet skal du plukke ut et antall pokerspillere. Når disse pokerspillerne kommer i pengepremiene ved pokerturneringer, vinner du poeng. Avslutt med flest poeng og du vinner. Enklere blir det ikke.

Ved Fantasy Poker Manager, starter man med et budsjett på 1 million credits, som du må bruke på kjøpe på 10 spillere. En spillers verdi er basert på to faktorer, den første er Global Poker Index rangeringen og den andre er hvor populær spillerne er som øker eller minsker spillernes verdi.

Facebook App lar deg lage dine egne ligaer, utfordre venner til en-til-en konkurranse og mye mer!! For mer informasjon ved in-depth user guide og les hvordan man starter med Fantasy Poker Manager, klikk på linkene og du blir sendt til Global Poker Index siden.

PokerNews regner med at pokerproffene vil bruke Fantasy Poker Manager som en plattform til å lage sine egne ligaer osv. En pokerproff som er back-to-back World Poker Tour champion er Marvin Rettenmaier, ser ut til å være engasjert med å spille fantasy poker!

Alex Dreyfus, CEO of Zokay Entertaiment, eieren av Global Poker Index, uttalte dette om Fantasy Poker Manager:

“The Fantasy Poker Manager fills an important spot in the poker community, acting as a bridge between online poker, social poker and live tournament poker. It will help promote poker as the sport that it is and will bring the fans and professionals of poker closer together. The Fantasy Poker Manager is a natural extension for the GPI, which is the best and most recognized ranking system of poker players worldwide.”

Prøv Fantasy Poker Manager appen i dag og lag ditt drømmeteam med pokerspillere!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories